Simona Ionescu / Redactor Șef

Madonna a pus lacăt la dulap din cauza primei ei fiice. Lourdes nu s-a sfiit să mărturisească motivul

Madonna a pus lacăt la dulap din cauza primei ei fiice. Lourdes nu s-a sfiit să mărturisească motivul
Într-o nouă dezvăluire despre viața sa personală, Lourdes Leon, fiica Madonnei, a povestit că celebra ei mamă a fost nevoită să pună lacăt la dulapurile sale din cauza obiceiului fiicei sale de a „împrumuta” hainele din garderoba ei.

Lourdes, în vârstă de 27 de ani, a recunoscut că profita adesea de garderoba impresionantă a mamei sale, un obicei care a dus la măsuri drastice din partea Madonnei.

„Da, dar acum există un lacăt pe dulapurile ei,” a explicat Lourdes într-un interviu când a fost intrebată dacă îi fură hainele Madonnei. „Când mama nu este acasă, acele lucruri sunt încuiate strâns, pentru că iau tot ce simt că mi se cuvine.”

Această mărturisire vine la scurt timp după ce Lourdes a fost văzută în public într-o rochie scurtă, roșie, extrem de provocatoare, în timpul Săptămânii Modei de la New York, unde a strălucit alături de tatăl ei, Carlos Leon. Modelul a impresionat cu ținuta sa îndrăzneață, completată cu șosete lungi și adidași Air Jordan 3 Retro într-o combinație de roșu și alb, și o geantă Louis Vuitton cu detalii din denim, aducând un omagiu stilului chic de stradă.

Lourdes alături de tatăl ei la Săptămâna Modei de la New York

În interviul său, Lourdes a menționat că, deși își iubește foarte mult mama, îi iubește și garderoba impresionantă. Madonna a fost forțată să ia măsuri pentru a-și proteja hainele. „Când e acasă, pot lua orice, dar când ea nu e, totul este încuiat,” a adăugat Lourdes.

Lourdes Leon își urmează propriul drum: De ce a ales o carieră diferită față de mama ei

În ciuda acestui „conflict” din cadrul familial, Lourdes a subliniat că este extrem de mândră de realizările mamei sale și că influența Madonnei a fost semnificativă în viața și cariera ei. Lourdes a declarat că nu are un obiectiv profesional specific, dar că modellingul i se pare o alegere financiară înțeleaptă.

„Îmi place să fiu foarte implicată în campaniile la care lucrez și să aduc o parte din stilul meu personal în proiectele mele,” a declarat Lourdes.

Madonna și Lourdes
Madonna și Lourdes într-un moment de tandrețe

În timp ce Madonna a dominat scena muzicală timp de decenii, fiica sa, Lourdes Leon, a ales un parcurs diferit, concentrându-se pe modeling și estetică. Într-un interviu recent pentru Vogue, Lourdes a explicat că, deși muzica este parte din familia ei, nu o atrage. „Pot cânta, dar nu îmi pasă prea mult de asta. Poate că e prea aproape de casă ”, a spus ea.

De asemenea, Lourdes vrea să schimbe percepția asupra modelelor în modă, dorind să le ofere mai multă autonomie și să le vadă ca pe artiști, nu doar ca pe suporturi de haine. Prin alegerea sa de carieră și viziunea sa, Lourdes își conturează o identitate distinctă și inovatoare în lumea modei.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre