Simona Ionescu / Redactor Șef

Madonna, apariție șocantă cu un hanorac obraznic. Foto

Madonna, apariție șocantă cu un hanorac obraznic. Foto
După câțiva ani în care a spus „Mi-ar plăcea să-l văd pe Papă purtând tricoul meu”, Madonna a apărut cu un hanorac ciudat.

Recent, Madonna a postat pe contul de instagram obraznicul hanorac brodat cu o imagine a Papei Francisc, purtând o robă pe care e inscripționat numele reginei muzicii pop.

Designul personalizat realizat de Seks, un favorit al colegei sale Julia Fox, care a încălcat regulile modei îl înfățișează, de asemenea, pe Papa Francisc cu un set de aripi înflăcărate. De ce a cerut Madonna un astfel de hanorac.

„A trecut câteva decenii de la ultima mea confesiune”

Alegerea acestui tricou a venit după ce Madonna a cerut în 2022 o întâlnire cu papa, care se pare că nu s-a concretizat niciodată. „Bună ziua @Papa Francisc. Sunt o bună catolică. Jur! Vreau să spun că jur! A trecut câteva decenii de la ultima mea confesiune. Ar fi posibil să ne întâlnim într-o zi pentru a discuta unele chestiuni importante ? Am fost excomunicată de trei ori. Nu mi se pare corect. Cu sinceritate, Madonna”, a scris legenda muzicii pe Twitter la acea vreme.

Madonna și-a făcut hanorac cu Papa. Foto: Instagram

Artista și-a amânat turneul Celebration pentru că a fost internată în spital din cauza unei infecții

Ea a adăugat două fotografii cu hanoracul într-un carusel, împreună cu capturi de ecran ale comentariilor fanilor ei despre recentul său turneu Celebration, care a fost amânat după ce a fost dusă de urgență la spital din cauza unei infecții. Cântăreața a adăugat, de asemenea, imagini cu ea îmbrăcată într-o rochie cu corset și mâneci din plasă.

Diva cheltuie 10.000 de euro pe lună pe apă sfințită Kaballah

Cu câțiva ani în urmă, Touch Weekly a relatat că Madonna i-ar fi mărturisit unei prietene că a căpătat obiceiul costisitor de a bea doar apă special binecuvântată Kabbalah, care costă aproximativ 5 dolari pe sticlă. Se pare că diva transportă cutii de apă acolo unde este cazată. „Madonna bea foarte multă apă, este unul dintre secretele ei de fitness. Iar aceasta este singura chestie de care se atinge. De asemenea, ea se asigură că are mereu apă la îndemână și că o trimite regulat oriunde în lume se află în acel moment”, a declarat o sursă apropiată cântăreței.

Madonna și-a umplut caloriferele cu apă sfințită Kaballah

Apa Kaballah ar vindeca boli

O descriere a apei binecuvântate de pe kabbalahwater.com sună astfel: „Binecuvântările și meditațiile cabalistice care sunt folosite pentru a crea apa Kabbalah Water aduc în apă structuri cristaline elegante și echilibrate, în timp ce conștiința negativă are un efect opus. Acest lucru este extrem de important.

Într-un mod foarte literal, Apa Kabbalah este informația originală a proiectului de viață adusă în lumea modernă”. Se spune că unii lideri de la Centrul Kabbalah ar fi afirmat că apa are puterea de a vindeca boli, inclusiv cancerul și SIDA. Potrivit Antena 3, în 2010, Madonna ar fi avut probleme cu un calorifer. După ce a fost reparat de instalatori, aceștia au rămas fără cuvinte când li s-a cerut să umple caloriferul tot cu apă sfințită Kaballah.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre