Simona Ionescu / Redactor Șef

Madonna petrece de ziua ei în Jamaica, cu un platou cu marijuana

Madonna petrece de ziua ei în Jamaica, cu un platou cu marijuana
Madonna a distribuit o serie de imagini de la petrecerea ei de 62 de ani, unde poate fi văzută ținând în mâini o tavă de marijuana și o selecție de gustări pentru inevitabilele pofte de mâncare.

Regina muzicii pop a împlinit 62 de ani în weekend și a sărbătorit cu stil alături de cei mai apropiați și mai dragi prieteni ai săi, în Jamaica.

Celebra cântăreață și-a surprins cei 15,4 milioane de urmăritori de pe Instagram atunci când a pozat cu îndrăzneală cu o farfurie plină de marijuana. Madonna a pozat cu o țigară între buze, în timp ce ținea în mâini tava cu „bunătăți”.

Arătând mai tânără ca niciodată, a purtat o rochie cu imprimeu floral, care i-a scos perfect în evidență trupul care sfidează vârsta. Aceasta a dovedit că petrecerile ei de la ziua de naștere devin mai sălbatice odată cu trecerea anilor.

Fanii dezamăgiți de snacks-urile fotografiate de Madonna

„Bine ați venit în Jamaica …”, descrie Madonna postarea, care a inclus un șir de alte fotografii uimitoare de la ziua ei de naștere.

O altă imagine arăta un platou de fructe colorate pentru invitații lui Madge, pentru poftele inevitabile după marijuana. În secțiunea de comentarii, fanii cu ochi de vultur au subliniat faptul că selecția de gustări a fost mai puțin decât ideală la o petrecere plină de marijuana.

„Lol Aș prefera să am o tavă uriașă de carbohidrați, mai degrabă decât niște fructe, după tot fumatul”, „Uh, oh, tot fructul ăsta nu va ajuta pe nimeni al cărui prăpăd!”, spun urmăritorii.

Madonna și iubitul

La petrecere a participat și iubitul ei de Ahlamalik Williams, în vârstă de 25 de ani. Cuplul a fost surprins cu brațele înfășurate unul în jurul celuilalt, în timp ce Madonna își privea cu drag iubitul, sărutând-ul pe frunte.

De asemenea, Madge a încărcat pe rețelele de social media fotografii suplimentare din ceea ce părea să fie autobuzul turistic în călătoria lor în Jamaicană.

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre