Simona Ionescu / Redactor Șef

Maestrul Nicolae Botgros a avut sărbătoare mare în casă. „Au trecut anii, s-au scuturat… Te iubesc necondiționat!”

Maestrul Nicolae Botgros a avut sărbătoare mare în casă. „Au trecut anii, s-au scuturat… Te iubesc necondiționat!”
Cine are bunici, e cel mai norocos om de pe pământ. Cristi, nepotul lui Nicolae Botgros simte acest lucru zi de zi, dar astăzi, maestrul s-a întrecut pe sine. Ce cuvinte a avut artistul pentru nepotul său, la împlinirea a 25 de ani.

Nicolae Botgros ar face orice pentru familia lui, iar pe nepotul Cristi îl adoră. Tânărul a împlinit 25 de ani, iar bunicul i-a transmis un mesaj emoționant pe contul de socializare.

„Și bunica Lidia ți-ar fi spus „Mulți ani și multă, multă fericire, să ai sănătate și să-ți meargă toate”

„Are bunicul nepot mare, astăzi Cristi împlinește 25 de ani. Au trecut anii, s-au scuturat, și viața mult s-a mai schimbat… Te iubesc necondiționat! Și bunica Lidia ți-ar fi spus „Mulți ani și multă, multă fericire, să ai sănătate și să-ți meargă-n toate. Să trăiești și să fii alături de tati și să-ți iubești părinții și neamul”, au fost cuvintele maestrului Nicolae Botgros.

Fiul lui Nicolae Botgros a divorțat după o căsnicie de 17 ani

Nepotul lui Nicolae Botgros a împlinit 25 de ani

Corneliu Botgros, fiul maestrului, a fost căsătorit cu artista și interpreta de muzică populară Adriana Ochișanu. Din iubirea lor a venit pe lume Cristi, dar, din nefericire, cei doi au divorțat în anul 2013, după 17 ani de căsnicie.

Părinții și-au refăcut însă viața, iar Cristi are două surori. E vorba de Mihaela, fiica Adrianei Ochișanu cu cel de-al doilea soț, procurorul Sergiu Zmeu și Camelia, fiica lui Corneliu Botgros din cea de-a două căsnicie cu Angela.

Cât de frumoasă e noua iubită a lui Cristi

Ce iubită frumoasă are nepotul lui Nicolae Botgros!

Cu câteva luni în urmă, Cristi a apărut pe rețelele de socializare cu noua sa iubită, o blondă superbă pe nume Alexandra Cuhuteac, interpretă și studentă la Centrul de Excelență în Educație Artistică „Ștefan Neaga”.  Mama lui Cristi susține că totdeauna va respecta deciziile fiului său:

„Cel mai important este Cristian să își facă o alegere, că așa cum își va așterne, așa va dormi”, a menționat Andriana Ochișanu. 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre