Simona Ionescu / Redactor Șef

Magicianul Robert Tudor vrea să mai facă o dată nunta

Magicianul Robert Tudor vrea să mai facă o dată nunta
Îl vedeți săptămânal la Neatza cu Răzvan și Dani și reușește mereu să vă încânte cu trucurile sale. Ce idee i-a venit acum magicianului Robert Tudor.

A fascinat cu spectacolele sale întreaga țară. Magicianul Robert Tudor își adoră soția și vrea să se mai căsătorească odată.

Magicianul Robert Tudor vrea să mai facă o dată nunta

Și-a scos familia în concediu și se laudă cu copiii și superba sa soție pe Instagram, unde postează tot felul de fotografii. Și pentru că își iubește la nebunie jumătatea, ar vrea să se mai căsătorească odată. “O mai recuceresc din când în când. Și foarte des vorbim de a mai face nunta încă odată și tot așa frumos să fie. Spectacolul de magie la nuntă nu trebuie să lipseasca în nicio variantă, e cireașa de pe tort” a spus acesta pe contul de socializare.

Spectacolele de magie îi oferă cea mai mare satisfacție

Spectacolele sale de magie sunt o binefacere pentru toți cei care îl privesc iar acest lucru îl face cu adevărat împlinit. ”Nu e nimic altceva care să mă facă mai fericit decât să răspândesc bucurie și zâmbete prin magie. Iar pentru mine, ca magician, este o onoare de fiecare dată când sunt în fața publicului și prezint spectacole de magie.

Îmi plac numerele de magie, show-urile cu magie, lucrurile spontane, magice. Dar și trucurile cu cărți, aparițiile și disparițiile de obiecte sau persoane. Îmi plac râsetele, oamenii, iar ceea ce mă face cel mai fericit este ceea ce iubesc să fac!”, a declarat cu ceva timp în urmă magicianul.

Puțini sunt cei care știu că magicianul este finul unei mari vedete, Mihai Bobonete. Acesta s-a făcut remarcat la emisiunea Românii au talent de la ProTV și de atunci a devenit unul dintre personajele cele mai iubite de la noi.

Sursă foto: Instagram

 

 

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre