Simona Ionescu / Redactor Șef

Mai sexy ca niciodată, la 50 de ani. Imagini care arată totul. La mulți ani, Loredana!

Mai sexy ca niciodată, la 50 de ani. Imagini care arată totul. La mulți ani, Loredana!
Mai toată viața ei i s-a spus ”Madonna României”, fiind comparată cu celebra artistă de talie internațională, capabilă să se reinventeze în permanență. La 50 de ani însă, am putea zice că merge cu succes pe urmele altei dive, JLo, ambele etalând siluete de invidiat. Loredana Groza împlinește, azi, 50 de ani. Și e mai sexy ca niciodată.

La jumătate de secol de viață,  Loredana Groza e departe de orice ar însemna bătrânețea. Nu a arătat niciodată așa de bine și își uimește fanii cu fiecare imagine postată pe paginile de socializare. Sunt fotografii sexy așteptate cu nerăbdare de sutele de mii de fani.

”Stay home but stay sexy” scria vedeta în lunile de izolare, postând imagini în lenjerie intimă. Unii o critică pentru aparițiile acestea, însă artista dovedește că se menține în formă, chiar mai bine decât la 20 de ani, și, mai mult decât atât, se reinventează pe zi ce trece. Imaginile de la sala de fitness vorbesc de la sine.

Ce am putea spune nou despre cariera Loredanei? Se știe cam tot. Cântă de la 3 ani. E singura artistă din România care a câștigat fiecare concurs la care a participat. Și asta se întâmpla de când era copil mic. Primul spectacol pe o scenă, în fața unui public numeros, a fost cu Cenaclul Flacăra. La o reprezentație în Onești a grupului creat de Adrian Păunescu, Loredana a participat la o preselecție fără ca părinții ei să știe.

Avea doar 13 ani atunci când Adrian Păunescu i-a prezis ca va ajunge o mare stea. Un an mai târziu, a participat la o preselecție televizată pntru concursul “Cântarea României”, în Focșani.  Așa a fost remarcată de producătorii televiziunii naționale, Dumitru Moroșanu și Jolt Kerestely, primind invitația de a participa la “Steaua fără nume” – cel mai prestigios concurs TV de talente al acelor vremuri.

În anul 1986 a câștigat concursul, dar nu oricum: a primit cele mai mari note acordate vreodată, fiind, totodată,  și cea mai tânără câștigătoare. Nu împlinise încă 16 ani.

Celebra artistă  a lansat, de-a lungul anilor, zeci de hituri care au pus stăpânire pe topurile radio si cele ale canalelor TV muzicale.  Loredana și-a început cariera muzicală în 1988, la doar 18 ani. Atunci a fost lansat primul ei album, „Buna seara, iubite”, care, deși era cel mai de succes album din România, nu a trecut proba cenzurii și a fost interzis atât la radio cât și la televiziune.

A urcat pe scenă, dar asta nu a fost destul. A jucat în filme. Aparițiile în „Daria, iubirea mea” sau „Inimă de țigan”, „A doua cădere a Constantinopolui”, „Modigliani”, “Minte-mă frumos”, „Selfie 69”, sunt memorabile. A făcut parte din juriul emisiunilor: „Vocea României”, „Cântă acum cu mine”. Este unul din personajele principal ale celor două musicaluri- fenomen în România, „Mamma Mia!” și “We Will Rock You”.

Oricât de incredibil ar părea, de 22 de ani, Loredana își împarte viața cu același bărbat, cel care stă în spatele concertelor ei fabuloase. Cei doi au o fiică de 22 de ani, Elena. Întotdeauna însă, Loredana a preferat să se laude cu cariera sa, nicidecum cu relațiile. Viața sa de familie a fost un subiect tabu. Motivul?  Cântăreaţa are o familie frumoasă, alături de soţul ei, Andrei Boncea, iar lucrurile e bine să fie așa, departe de lumina reflectoarelor.

În cartea sa, „Loredana, Sentimente”, vedeta povestește despre tinerețea ei, despre sărăcie, despre cum, pentru hrana zilnică avea alocată suma de 1 leu, cât să își cumpere patru chifle și nimic mai mult. A muncit din greu pentru a avea succes.

„La repetițiile pentru concursul Steaua fără nume, erau zile în care nu aveam decât 1 leu și îmi planificam să mănânc patru chifle. Peste drum de hotel era un fel de minibrutărie, unde făceau niște chifle foarte bune. Și am zis: O să îmi iau una dimineața, îmi mai iau una la prânz și îmi păstrez două pentru când vin seara. Costa 25 de bani o chiflă.

Nu mi se părea că fac un efort sau că n-am ce-mi trebuie, fiindcă nu aveam termen de comparație. Nu existau copii care să vină cu Mercedesul la școală. Câți bani îmi dăduseră ai mei, atâția aveam, nu mi se părea nimic anormal. Eram fericită că sunt în București, că o să mă duc la Televiziune, să văd cum e într-un studio”, povestește Loredana Groza în cartea sa.

Sursa foto: Instagram / Loredana Groza și Mtv.ro

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre