Simona Ionescu / Redactor Șef

Mama lui Fuego, victima lui Florin Călinescu. Mărturisire în direct

Mama lui Fuego, victima lui Florin Călinescu. Mărturisire în direct
Florin Călinescu nu se dezminte. Este un mucalit, cu un simț al umorului debordant. Face ce face și ”le trântește”. A mărturisit că a mințit-o pe mama lui Fuego.

Când s-ar putea întâlni vreodată Florin Călinescu și Fuego? Niciodată! ”Am cunoscut-o pe mama lui Fuego. ”M-am panicat și am mințit-o”, a spus Florin Călinescu.

Florin Călinescu despre Fuego: ”De ce se duc bătrânelele la el la concert?”

Florin Călinescu (65 de ani) poate face glume despre aproape orice, chiar și atunci când s-a infectat cu noul coronavirus. Nu toate subiectele îl distrează pe simpaticul actor. Să te ferească sfânții să te ia în vizor! Într-o pauză din show-ul ”Românii au talent”, de luni, 3 mai, s-a legat de Fuego.

Într-o discuție între jurați, cu microfoanele deschise, Andi Moisescu a amintit că imnul orașului Văleni este interpretat de Paul Surugiu Fuego.

Andra a intervenit în discuție. ”Da, el e, dar Fuego e din Turda. Aaaa, l-au făcut cetăţean de onoare, acum mi-am adus aminte. Cred că acum chiar locuieşte la Vălenii de Munte.”

Atunci, Florin Călinescu s-a dezlănțuit. ”Dar de ce se duc bătrânelele la el la concert?” Andra i-a răspuns că pentru muzica lui. ”E o muzică uşoară, dar nu actuală, vorbeşte mult între melodii, are un stil aparte.”

Florin Călinescu s-a dezlănțuit. ”Dar de ce se duc bătrânelele la el la concert?”

Cum a mințit o Florin Călinescu pe mama lui Fuego

Juratul de la ”Românii au talent” le-a povestit colegilor că a cunoscut-o pe mama lui Fuego. Întâlnire a avut loc, din întâmplare, într-un restaurant libanez. Acolo, săraca femeie a căzut victimă glumelor lui Călinescu.

Când și-a dat seama cine era femeia într-o geacă lungă de piele, celebrul actor a mințit, spunând că are acasă toate albumele fiului ei.

”Am cunoscut-o pe maică-sa. Eram la un restaurant libanez şi a venit o femeie îmbrăcată într-o geacă lungă de piele. «Domnule Călinescu, sunt mama lui Fuego!» M-am panicat. I-am zis că sunt mare fan Fuego şi am toate albumele lui acasă. Cred că îmi dădea una de nu mai ajungeam niciodată în juriu”, a mărturisit Florin Călinescu.


Pe Fuego îl știți, dar cum arată mama lui? Știați că Paul Surugiu a fost rocker?

Surpriză-surpriză, cu cine s-a iubit Florin Călinescu în liceu! Monica Tatoiu a păstrat secretul

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre