Simona Ionescu / Redactor Șef

Marea dorință a lui Răzvan Simion de care n-a știut nimeni. Speră că visul va deveni realitate

Marea dorință a lui Răzvan Simion de care n-a știut nimeni. Speră că visul va deveni realitate
Transparent la televizor, când vine vorba de viața personală, Răzvan Simion a știut dintotdeauna să-i țină pe cei dragi cât mai departe de ochii curioșilor. S-a aflat care e marea dorință a prietenului lui Dani Oțil.

Pentru Răzvan Simion, familia e locul unde-și încarcă bateriile, uită de necazuri și își recapătă forța să meargă mai departe. Cea mai mare dorință a simpaticului prezentator e legată de părinții săi.

Invitat în podcastul lui Damian Drăghici, Răzvan Simion a povestit despre începuturile sale în Reșița. Vedeta susține că cea care i-a dat un impuls să plece din acel loc și să descopere Bucureștiul a fost chiar mama lui. Părinții i-au rămas în locul celor mai frumoase amintiri, dar Răzvan își dorește enorm să-i aducă aproape de el.

Mai ales că sora lui s-a căsătorit apoi a plecat din România alături de partenerul de viață. Și pentru că părinții n-ar suporta niciodată să locuiască într-un oraș mare, cu aglomerație, s-a gândit ca toată lumea să se mute undeva, lângă București.

Marea dorință a lui Răzvan Simion

„Bă, uite, voi, doi băieți de la Reșița, nu trebuie să rămâneți aici! Orașul ăsta vă va limita”

„Încerc să-i aduc la București, dau o șansă Capitalei. Eu am plecat din Reșița la Timișoara la școală, m-am însurat acolo. I-am adus pe părinții mei la Timișoara și când i-am adus a venit oportunitatea cu Bucureștiul și m-am cărat la București. Sora mea s-a căsătorit și a plecat în Germania. Sunt singurei și vreau să-i aduc la București.

Nu suportă marile orașe, de aia o să ne mutăm undeva pe lângă. Mama a fost cea care ne-a încurajat. Întotdeauna a zis „Bă, uite, voi, doi băieți de la Reșița, nu trebuie să rămâneți aici! Orașul ăsta vă va limita”, i s-a destăinuit Răzvan Simion, lui Damian Drăghici. Cum în viața profesională și în cea personală astrele s-au aliniat mai bine ca niciodată, venirea părinților alături de el ar fi un vis pe care Răzvan Simion și l-ar împlini.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre