Simona Ionescu / Redactor Șef

Marea durere din sufletul actorului Florin Zamfirescu are legătură cu un azil. „A fost omorâtă cu bună știință”

Marea durere din sufletul actorului Florin Zamfirescu are legătură cu un azil. „A fost omorâtă cu bună știință”
Nenorocirile prin care au trecut bătrânii de la azilurile din Ilfov și Voluntari l-au făcut pe celebrul actor Florin Zamfirescu să dezvăluie un lucru care i-a rupt sufletul.

Vedeta a povestit că și soacra lui a trecut prin aceleași lucruri greu de explicat în cuvinte. Din nefericire, s-a infectat și cu coronavirus și a trecut în lumea drepților.

Florin Zamfirescu susține că bătrâna ar fi fost înfășurată înfășurată într-un covor și lăsată pe holurile spitalului. Familia nu a știut absolut nimic, iar când s-a constatat decesul, toată lumea a intrat în stare de șoc. Motiv pentru care actorul spune că a fost omorâtă cu bună știință.

„Dimineață… era moartă”

„Oamenii ăștia nu merită să fie și chinuiți după ce că sunt și omorâți. Să vadă cum a murit mama soției mele la azil. S-a declarat că are COVID, au înfășurat-o repede în covor și au uitat-o pe holurile unui spital. Nici nu știam, eram la miez de noapte. Dimineață când au vrut să desfacă să o vadă, era moartă… Adică a fost omorâtă cu bună știință!”,  a declarat actorul la Realitatea Plus.

Florin Zamfirescu povestește cum a murit soacra în azil

„Trăim într-o țară criminală. Iar eu, care am și eu niște ani, aș putea, prin noroc, nenoroc, să ajung în azil ”

Vedeta spune că ce se întâmplă în România e strigător la Cer și crede că toți patronii azilelor unde locuiesc bătrânii de care-și bat joc trebuie să plătească pentru faptele lor. „Oamenii ăia iau cât mai mulți internați acolo ca să le ia banii. Deci toți care sunt prinși cu azile nefuncționale, disfuncționale trebuie în momentul acesta să fie confiscate toate sumele lor, pentru că d-aia fac ce fac și pentru că nimeni nu îi controlează.

Trăim într-o țară criminală, sunt omorâți oameni cu bună știință. Nimeni nu se interesează de ei. Iar eu, care am și eu niște ani, aș putea, prin noroc, nenoroc, să ajung în azil. Mama mea ar fi putut…, dar am avut eu grijă de ea. Dar nu toți pot”, a mai spus Florin Zamfirescu.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre