Simona Ionescu / Redactor Șef

Marele secret pe care Andreea Antonescu i l-a ascuns Siennei. Cum va reacționa fiica cea mare a artistei când va afla

Marele secret pe care Andreea Antonescu i l-a ascuns Siennei. Cum va reacționa fiica cea mare a artistei când va afla
Când a aflat că și-a refăcut viața alături de Victor Vrânceanu, Sienna, fiica Andreei Antonescu a fost extrem de fericită. Până acum însă, cântăreața nu i-a spus adevărul despre despărțirea lor.

Andreea spune că i-a ascuns acest lucru pentru că nu vrea să o supere, de aceea încearcă pe cât posibil, să-i restricționeze și accesul la știrile din România. „Nu am discutat încă cu Sienna pe acest subiect, da. Ea mai are acces, (n.r. la știri) dar eu și mama mea încercăm să îi restricționăm, să spunem, unele lucruri.

Sienna a plecat din România după ce am născut, dar nu până în momentul în care noi doi ne-am separat. Am considerat că, decât să o anunț prin FaceTime sau telefon, mai bine ne vedem față în față și discutăm acest subiect.

Andreea Antonescu și Sienna, cele mai bune prietene

„Cea mai bună variantă este să vorbesc cu ea față în față”

La urma urmei, este un copilaș de 12 ani. Consider că, poate, cea mai bună variantă este să vorbesc cu ea față în față. Întotdeauna mi-am dorit și mi-am promis, încă de când am rămas însărcinată cu Sienna, că o să fac tot posibilul ca să devin cea mai bună prietenă a ei ca ea să aibă încredere în mine, să discute cu mine absolut orice.

Nimic nu se compară cu bucuria de a fi mamă

„Îi explic toate variantele, soluțiile, dar decizia finală îi aparține ei”

Nu vreau să îi îngrădesc libertatea și dreptul de a avea prieteni, dar am considerat că, comparativ cu prietenii pe care îi are, eu, cu o experiență de viață și o diferență de vârstă, aș putea să îi dau sfaturi mai înțelepte. Pe de altă parte, în viața aceasta, părinții sunt cei care te iubesc necondiționat și te vor iubi indiferent de situație.

Mă gândesc că eu aș fi persoana care ar ști exact ce sfaturi să îi dea, deși am plecat întotdeauna de la premisa că trebuie să ascult foarte mult dorințele și doleanțele ei. Îi explic toate variantele, soluțiile, dar decizia finală îi aparține ei. Până în acest moment, mi-a reușit”, a declarat Andreea Antonescu pentru Ego.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre