Simona Ionescu / Redactor Șef

Maria Ilioiu s-a umplut de bube. Ce a pățit ”ispita”

Maria Ilioiu s-a umplut de bube. Ce a pățit ”ispita”
Maria Ilioiu a fost ispită la emisiunea „Insula Iubirii” și a ieșit în evidență cu frumusețea ei, cu tatuajul impresionant, cu formele sale voluptoase. Însă, acum plânge amarnic. Fața ei este distrusă, plină de bube.

Maria Ilioiu, pe care ați văzut-o în cinci sezoane ”Insula iubirii”, a fost una din atracțiile emisiunii. Voluptuoasă, senzuală, chip frumos. S-a gândit ea să își mai facă mici reușuri pe față, dar s-a umplut de bube.

Maria Ilioiu s-a umplut de bube. Ce a pățit ”ispita

Maria Ilioiu a mers la o clinică pentru mici retușuri la față.  Își mai făcuse intervenții și în trecut pentru un tratament cosmetic simplu, scrie evz.ro.

Însă, ultimul proces de înfrumusețare a fost un dezastru. Ea voia să scape de niște pete de pe ten, produse de soare. Însă s-a ales cu niște urme vizibile la nivelul feței, deși nu se aștepta să aibă astfel de necazuri. Pentru că, așa cum a declarat, nu era la prima experiență de acest gen.

„Mi-am făcut mici proceduri la ei și au fost ok. Aveam încredere, prietenele mi-au recomandat clinica. Am zis să-mi fac un tratament cosmetic. Mi-am topit acidul din buze la ei și mi-am mai scos cu laserul o cicatrice. Medicul mi-a spus de la început că nu există niciun risc, decât dacă stau mai mult în soare, pot apărea mai multe pete”, a povestit Maria Ilioiu, în cadrul emisiunii „Xtra Night Show” de la Antena 1.

View this post on Instagram

cont youtube: Maria Ilioiu

A post shared by 👑 Maria Ilioiu 👑 (@maria.ilioiu) on

Maria Ilioiu a mai devenit cunsocută și după ce a avut un conflict cu Andreea Tonciu, în cadrul emisiunii „Bravo, ai stil!”, de la Kanal D.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre