Simona Ionescu / Redactor Șef

Mariah Carey povestește cum a apucat-o panica pentru cumpărăturile de Crăciun din primăvară

Mariah Carey povestește cum a apucat-o panica pentru cumpărăturile de Crăciun din primăvară
Mariah Carey a fost încoronată de mult timp „Regina Crăciunului” datorită piesei sale de succes din 1994, All I Want For Christmas Is You. La înălțimea numelui, cântăreața americană a detaliat cât de profundă este dragostea ei pentru sărbătoarea specială în timpul unei apariții la o emisiune tv.

Diva blondă a fost la o emisiune matinală pentru a-și promova noua ediție specială  de Crăciun. Show-ul include spectacole și apariții ale Tiffany Haddish, Billy Eichner, Ariana Grande, Jennifer Hudson și Snoop Dogg.

Cântăreața are doi copii gemeni, Moroccan și Monroe, și se bucură împreună cu aceștia de venirea sărbătorilor, pregătind de fiecare dată plimbări cu sania împreună cu cei mici, dar și întâlniri cu Moș Crăciun. Anul acesta însă planurile i-au fost date peste cap de pandemia de coronavirus.

Sursa foto: Facebook

A cumpărat ornamente de Crăciun din luna martie 

În timpul emisiunii, Mariah a discutat despre aprovizionarea cu decorațiuni de Crăciun încă de când a început cumpărarea de panica COVID-19. „Am fost în apartamentul din New York în primele cinci luni de covid cu copiii”, a explicat ea. Astfel, Mariah a spus că în martie, când au început cumpărăturile de panică în New York, a devenit îngrijorată de faptul că decorațiunile de Crăciun se vor epuiza: „Dintr-o dată am stat și am spus„ așteaptă un minut – mai bine cumpăr decorațiuni de Crăciun, pentru că dacă oamenii cumpără toate decorațiunile? Desigur, mă gândeam la asta în martie”, a încheiat artista.

Sursa foto: Facebook

De asemenea, Mariah Carey este foarte atentă să nu se îmbolnăvească pe ea sau pe cei dragi cu noul coronavirus, așa că se protejează și respectă toate regulile: “„Nu am nevoie să merg nicăieri, siguranța este mai importantă”, a spus ea despre încercarea de a se distanța social în mijlocul pandemiei. 

Show-ul de Crăciun al artistei vă putea fi urmărit începând cu data de 4 decembrie pe platforma Apple TV+ și va include apariții speciale ale unor celebrități precum Kate Hudson, Ariana Grande, dar și Snoop Dogg. 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre