Simona Ionescu / Redactor Șef

Marina Almășan o amenință cu procesul pe fosta soție a lui Victor Socaciu

Marina Almășan o amenință cu procesul pe fosta soție a lui Victor Socaciu
A trecut un an și jumătate de când Victor Socaciu a plecat la ceruri, iar scandalul dintre Marina Almășan și Brândușa Simion, cele două soții ale cântărețului a luat amploare. S-a luat în discuție și deschiderea unui proces.

Nu doar că Marina Almășan și Brândușa Simion nu reușesc să ajungă la o înțelegere, dar au început să-și aducă acuzații grave una alteia.

Nu cu mult timp în urmă, Brândușa Simion a afirmat că Victor Socaciu ar fi fost obligat să scrie piese pentru emisiunile moderate de Mașina Almășan. Mai mult, drepturile de autor le-ar fi moștenit fiul pe care prezentatoarea l-a avut cu artistul.

„Va ajunge să se înece cu propriul venin”

Din acel moment Marina Almășan a luat foc și i-a explicat femeii despre care spune că i-a furat bărbatul că „va ajunge să se înece cu propriul venin”. Prezentatoarea spune că Brândușa, pe care o consideră „văduva neagră”, e disperată de când a rămas singură și acest lucru o face să fie „lipsită de scrupule”. Ea susține că fosta soție a lui Socaciu a reușit ca în final să-l distrugă și pe cântăreț.

Marina Almășan taie în carne vie. Ce i-a spus Brândușei Simion

Marina Almășan a recurs la amenințări

Marina Almășan susține că „doamna Simion” nu face altceva decât să „întineze memoria” cunoscutului artist, atunci când spune că ar fi compus melodii pentru emisiunile sale „obscure”.   „Mai bine să-și amintească “madam preoteasa” de sălile obscure prin care l-a purtat pe Victor în ultimii săi ani de viață.

Socaciu si Brândușa

Pe timp de pandemie, pentru a face bani pe spinarea lui, grăbindu-i astfel sfârșitul!”, a declarat prezentatoarea pentru Cancan. Dacă Brândușa nu se va potoli, Marina Almășan e decisă să meargă mai departe și să o dea în judecată, așa că ”banii câștigați pe casa din Cornu ar putea să-i dea pe procese”.

Binecunoscuta prezentatoares Marina Almășan și artistul Victor Socaciu au fost căsătoriți timp de 16 ani. Cei doi păreau că trăiesc o poveste minunată, dar totul a luat o întorsătură neașteptată, după ce omul de televiziune ar fi descoperit că soțul o înșeală cu Brândușa Simion, femeia care i-a devenit ulterior parteneră de viață cu acte în regulă.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre