Simona Ionescu / Redactor Șef

Marina Almășan și-a dat frâu sentimentelor după ce a aflat de moartea lui Victor Socaciu

Marina Almășan și-a dat frâu sentimentelor după ce a aflat de moartea lui Victor Socaciu
Căsnicia și divorțul dintre Marina Almășan și Victor Socaciu s-au terminat urât. El a înșelat-o, apoi s-au certat la partaj. Acum, însă, realizatoarea tv nu a vrut să-și amintească decât de lucurile care i-au unit.

Fosta soție a lui Victor Socaciu, realizatoarea Marina Almășan de la TVR, a scris un mesaj emoționant la dispariția tatălui copilului ei.

”Îi sunt alături fiului meu, Victor, într-un moment greu al vieții sale. Pierderea părintelui înseamnă, pentru un copil, pierderea uneia din cele două aripi, pe care le primim fiecare , la venirea pe lume. Îi vor și NE vor rămâne amintirile frumoase ale familiei noastre, îmbrăcate în cântecele sale nemuritoare, care vor continua să-i bucure pe cei ce i-au prețuit muzica. Drum lin , spre stele, Victor Socaciu, unde îți doresc să-ți găsești pacea și liniștea.

Fiul nostru, Victor Socaciu , va continua să-ți poarte numele. Și, dacă aici, pe pământ, te-au îndepărtat de el, poate de acolo, de sus, îi vei veghea mersul prin viață, alături de mine, de aici , de pe pământ…
Îți mulțumesc pentru cântecul pe care, cândva, într-o altă viață, mi l-ai dăruit”, a transmis Marina Almășan.

Victor Socaciu și Marina Almățan, divorț cu scandal

Marina Almășan și Victor Socaciu au divorțat în 2012, după șase ani de căsnicie. Realizatoarea emisiunilor de la TVR, l-a acuzat că o înșela cu impresara lui, Brândușa Simion. Presa vremii a relatat și despre o bătaie încasată de soție de la impresară. De altfel, după divorț, Victor Socaciu s-a căsătorit cu aceasta.

”Cu actuala lui soție, această femeie care era impresara lui, am avut o convorbire telefonică atunci când am aflat de existența ei. El nega că ar fi avut o altă relație decât profesională. Am rugat-o să-l lase, că Victor are o familie, o soție care-l iubește, să-și vadă de familia ei și să întrerupă relația. Mi-a râs în nas. Am încercat și să dau de soțul ei. El mi-a spus neputincios că nu are ce să-i facă. Mi-am dat seama că e o bătălie pe care nu o pot câștiga. Am lăsat timpul să treacă. Soțul meu a dat de înțeles că se întoarce acasă. Dar am aflat apoi că a mers în paralel, declara Marina Almășan, pentru Libertatea, în urmă cu mai mulți ani.

Este de amintit că Marina Almășan i-a fost alături lui Victor Socaciu atunci când acesta a fost supus unui transpant de rinichi la Cluj. Cântărețul mai are o fiică dintr-o relație anterioară celei cu Marina, Anamaria Socaciu fiind cea care a anunțat decesul tatălui pe pagina de socializare.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre