Simona Ionescu / Redactor Șef

Marina Voica își construiește muzeu. „O să fie și o vodcă Marina Voica”

Marina Voica își construiește muzeu. „O să fie și o vodcă Marina Voica”
Una dintre cele mai iubite artiste ale României, Marina Voica este, la 86 de ani, mai agilă ca fetele tinere. Un prieten îi construiește un muzeu la Câmpina.

Cei care o iubesc pe Marina Voica, marea cântăreață a românilor, vor putea în curând să viziteze la Câmpina și muzeul care-i va purta numele.

Invitată în podcast-ul lui Adrian Artene, Marina Voica a vorbit despre muzeul care se construiește acum, dar și despre pregătirile pe care le face pentru ultimul său drum. Artista care pare că nu și-a pierdut tinerețea susține că un prieten „protopop” se va ocupa de înmormântare, dar în acest moment tot acesta îi construiește și un muzeu care îi va purta numele.

„Va fi și restaurant Marina Voica, o să fie și o vodcă Marina Voica, câteva apartamente pentru cine vrea să stea”

Marina Voica își construiește muzeu. Sursă foto: instagram

„Eu am un prieten, un protopop, el se va ocupa de înmormântarea mea, noi deja ne-am hotărât. El mi-a propus să facă chestia asta, nu m-am gândit, dar a făcut foarte bine. (…) Acum îmi construiește muzeul meu, se va deschide un muzeu la Câmpina, deja casa este aproape construită. Părintele e foarte dibace cu asta, e un fel de afacere, va fi și restaurant Marina Voica, o să fie și o vodcă Marina Voica, câteva apartamente pentru cine vrea să stea. Nu mai rezist, i-am zis „părinte, dacă nu faceți cât mai repede…”, a declarat Marina Voica.

„Mama a crescut în casa copiilor, a fost orfană și știa ce însemnă viața grea”

Celebra cântăreață și-a amintit și de momentele copilăriei, în care mama sa, care a trăit la orfelinat, nu a lăsat-o să facă nici o treabă casnică.  „Mama nu ne punea să cumpărăm pâine, nu mă lăsa nici măcar să șterg praful sau podeaua. Mama a crescut în casa copiilor, a fost orfană și știa ce însemnă viața grea, mi-a zis că nu le permite copiilor să se atingă de asta.

Eu voiam să șterg praful, să fac, eram răsfățată.”, a mai declarat artista în cadrul aceluiași podcast. În ceea ce îl privește pe tatăl său, artista spune că „plecarea în România i-a rupt inima tatălui meu, dar și-a dat seama că mie o să-mi fie bine.”.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre