Simona Ionescu / Redactor Șef

Marina Voica primește mâncare de Paște de la vecini. Ce cadou le face membrilor Casei Regale de Învierea Domnului

Marina Voica primește mâncare de Paște de la vecini. Ce cadou le face membrilor Casei Regale de Învierea Domnului
La 85 de ani, doamna muzicii ușoare românești, Marina Voica, le dă clasă multor artiști tineri.

A trecut prin grele cumpene, dar acum Marina Voica e mai bine ca niciodată și a susținut și un concert fenomenal.

Marina Voica primește mâncare de Paște de la vecini. Ce cadou le face membrilor Casei Regale de Învierea Domnului

Pe Marina Voica nu a învins-o nici suferința, nici boala. Doamna muzicii ușoare românești reușește mereu să-i surprindă în cel mai frumos mod pe cei care o iubesc. Și pentru că se apropie Învierea Domnului, Marina Voica se ocupă de trimiterea felicitărilor. Ea nu-i uită niciodată pe cei mai dragi prieteni, dar și pe membrii Familiei Regale, dar și Armata Română.

“Am masa plină de felicitări, de creioane, de toate culorile”

„O să merg acum la Poștă, ca să trimit niște felicitări superbe, croșetate, realizate de un artist de aici, din Breaza, unde locuiesc. Sunt ca niște mici opere de artă. Le trimit celor dragi, membrilor Familiei Regale, Majestatea Sa Margareta Custodele Coroanei Române și Alteța Sa Regală Principele Radu, și dânșii îmi trimit, dar și Armatei Române.

Am masa plină de felicitări, de creioane, de toate culorile”, a declarat vedetă pentru Ego.ro. De altfel, Marina Voica a primit, în 2013, din partea Casei Regale a României, Ordinul Coroana României în grad de Cavaler, eveniment care a avut loc la Castelul Peleș.

„O să mă gândesc unde voi fi de Paște”

Pentru sărbătoarea pascală, Marina Voica nu gătește, pentru că… nu știe. Dar, ca în fiecare an, ea va primi mâncare de la vecini și este invitată în mai multe locuri. ”Nu pregătesc niciodată nimic, nu știu să gătesc. Dar, primesc întotdeauna de la vecini. Toată viața am primit, îmi mai trimit și prietenii.

O să fiu invitată, la masă, în câteva locuri, o să mă gândesc unde voi fi de Paște”, a mai spus rusoaica. În martie, marea artistă a făcut un show incendiar la Sala Palatului, fiind impresionată de aplauzele primite de la cei care au venit să îi ascultă superbele piese.

„Dar, nimic nu iau, nici măcar nu-mi încălzesc vocea, uneori. Vin și cânt, ce-s figurile astea?”

”Am susținut în martie un concert, la Sala Palatului, a fost foarte frumos. Eu nu fac playback, de obicei. Cânt totul live, dar, cum la Sala Palatului trebuia să sune totul foarte bine și ar fi trebuit să facem repetiții de sunet o zi întreagă și nu era timp, am combinat. Dar, pot cânta foarte bine și fără înregistrare.

Mai mă întreabă unii și alții dacă iau miere sau gălbenuș de ou pentru voce. Dar, nimic nu iau, nici măcar nu-mi încălzesc vocea, uneori. Vin și cânt, ce-s figurile astea? Trebuie să dormi bine și să fii sănătos, asta este important. Deși, eu am cântat și când mi-a fost rău, și nu era vorba numai despre răceli, ci despre ceva și mai rău. Eu mai cânt acasă, mă acompaniez singură la pian. Nu fac vocalize, înainte de concerte, Doamne-ferește! Ce, sunt cântăreață de operă?”, s-a destăinuit aceasta.

Sursă foto: ego.ro

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre