Simona Ionescu / Redactor Șef

Masca pentru băut, o nouă invenție pe timpul pandemiei

Masca pentru băut, o nouă invenție pe timpul pandemiei
A apărut pe piață masca de protecție facială care ne permite să ieșim la terase fără a îndepărta-o de pe față.

Pe măsură ce pandemia coronavirusului continuă, masca de protecție a feței a devenit un „accesoriu” indispensabil. Pentru a ne face viața mai ușoară, fashioniștii talentați au creat un design de mască ce permite purtătorilor să bea o băutură cu paiul, păstrându-și gura acoperită.

Produsul se numește „safe-drinking face mask” și vine de la un brand nou nouț, Redee.

Cum a apărut ideea de mască pentru băuturi

„M-am întrebat un singur lucru. Cum pare că măștile nu vor dispărea prea curând, de ce să nu facem una care să ne permită să bem în siguranță? Măștile sunt obligatorii în multe state și țări, dar oamenii continuă să și le dea jos atunci când ies să bea ceva sau chiar pe stradă. Noi oferim o mare inovație.”, declară Ryan Lee, fondatorul Redee.

Noua mască de protecție împotriva COVID- 19 este descrisă de companie ca fiind: perfectă pentru mers la cumpărături, baruri sau chiar în avion. Ryan Lee speră că aceasta va „ajuta oamenii să fie puțin mai în siguranță până când lumea va reveni la normal din nou.”.

Masca dispune și o parte ajustabilă pentru urechi și un cablu în zona nasului. Aceasta este valabilă momentan online la prețul de 24,99 de dolari.

Păstăi, morcovi și conopidă la borcan pentru iarnă. Excelente garnituri pentru friptură

Orlando Bloom, la capătul puterilor. Jelește și se tatuează

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre