Simona Ionescu / Redactor Șef

Măsuța de cafea, perfectă pentru momentele de relaxare. Cum o alegi

Măsuța de cafea, perfectă pentru momentele de relaxare. Cum o alegi
Măsuța de cafea este o piesă nelipsită din orice casă și vei vedea că în timp îi vei oferi mai multe utilități, și nu o vei folosi numai pentru servirea cafelei. Există mai multe tipuri de măsuțe de cafea, însă trebuie să știi că printre cele mai populare sunt cele fabricate din lemn. Cum o alegi?

Momentele de relaxare sunt neprețuite și este firesc să îți dorești să ai la tine acasă locul perfect pentru a servi o ceașcă de cafea sau de ceai, mai ales atunci când ai și musafiri. O măsuță de cafea din lemn de calitate îți va completa cu stil camera de zi și îi va da un farmec și o elegață aparte, pe lângă utilitatea indiscutabilă a acesteia.

Cum alegi cea mai bună măsuță de cafea

”În magazine vei găsi măsuțe de cafea fabricate din diverse materiale, însă cele din lemn au numeroase avantaje incontestabile: sunt solide, astfel că obiectele poziționate desupra nu reprezintă o problemă, ușor de întreținut și extrem de rezistente în timp. Măsuțele de cafea din lemn sunt potrivite si pentru familiile care au copii mici, întrucât riscul de accidentare este mai scăzut prin comparație cu alte materiale. În plus, lemnul se integrează cu ușurință în orice décor”, spun specialiștii de la superghid.ro.

Măsuța de cafea. Dimensiunea

În esență, măsuțele de cafea din lemn sunt piese mici de mobilier. Dacă obișnuieșți însă să folosești masa și pentru a lua o gustare în timpul filmului sau a-ți depozita revistele preferate, s-ar putea să fii atras de un model ceva mai mare. În plus, dimenisiunea pe care o alegi trebuie să fie atent corelată cu celelalte piese de mobilier din încăpere și cu spațiul liber disponibil.

Măsuța de cafea. Forma

Când alegi formă măsuței, din nou va trebui să ai în vedere mobilierul existent din încăpere, dar și obiectele decorative. Ai de ales între măsuță de cafea din lemn rotundă, dreptunghiulară, pătrată sau asimentrica. Potrivit producătorilor, cele mai solicitate sunt măsuțele rotunde și cele dreptunghiulare, dar poți opta și pentru o măsuță asimetrică, mai ales dacă livingul tău este decorat în stil modern.

O variantă ingeniosă pentru care poți opta este măsuță de cafea din lemn multifuncțională. Acesta vine dotată cu un sistem de extindere și poate fi cu ușurință transformată în măsuță pentru laptop. Un alt avantaj al măsuței de cafea multifuncțională este faptul că deține și spații de depozitare pe care le poți utiliza cu succes atunci când dorești să nu ai lucruri la vedere și trebuie să le pui undeva organizat. Sursa: superghid.ro

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre