Simona Ionescu / Redactor Șef

Matthew Perry, condus pe ultimul drum de colegii din „Friends”. Ce ținută a ales mama actorului

Matthew Perry, condus pe ultimul drum de colegii din „Friends”. Ce ținută a ales mama actorului
Colegii lui Matthew Perry din „Friends”, au fost fotografiați cum se consolează reciproc la înmormântarea prietenului Matthew Perry. A fost ultimul drum...

Prietenii lui Matthew Perry și foștii colegi de scenă din „Friends”, Lisa Kudrow, Jennifer Aniston, Courteney Cox, David Schwimmer și Matt Le Blanc au fost văzuți la înmormântarea regretatului actor.

Colegii lui Matthew Perry din „Friends” au fost văzuți consolându-se reciproc la înmormântarea îndrăgitului actor, vineri după-amiază. Actorul Chandler Bing, în vârstă de 54 de ani, care a fost celebru pentru rolul său din serialul american, a fost găsit mort în locuința sa din Los Angeles după ce se pare că s-a înecat în cada sa cu hidromasaj.

Slujba a avut loc vizavi de locul unde s-a filmat „Friends” timp de un deceniu

La mai puțin de o săptămână de la aflarea veștii morții sale, înmormântarea actorului a avut loc vineri în Los Angeles, slujba fiind vizavi de locul unde s-a filmat „Friends” timp de un deceniu, la studiourile Warner Brothers. La slujba la care au participat cei dragi au luat cuvântul doar prietenii apropiați și familia, iar la final a fost difuzat un cântec emoționant.

Colegii lui Matthew Perry din Friends, la inmormantare. Sursă foto: mirror.co.uk

„Nu a existat nici un ochi uscat acolo”

Pe lângă părinții săi distruși sufletește, la despărțirea lui Matthew au fost prezenți și colegii de scenă alături de care a jucat în serialul Friends. Lisa Kudrow, Jennifer Aniston și Courteney Cox au fost văzute la despărțire, iar colegii de scenă David Schwimmer și Matt Le Blanc s-au alăturat grupului mai târziu, potrivit rapoartelor. Toți au purtat doliu, iar o sursă a dezvăluit pentru Daily Mail că „nu a existat niciun ochi uscat acolo. Au fost multe lacrimi și râsete. Doar prietenii apropiați și familia au vorbit”.

Mama lui Matthew Perry a ales să poarte o rochie cu flori și un sacou negru. Sursă foto: mirror.co.uk

Actorii s-au consolat reciproc

Din fotografii se vede cum Jennifer, Matt, Courtney și David au împărțit o îmbrățișare emoționantă și s-au consolat unul pe celălalt. Și-au luat un ultim rămas bun de la prietenul lor, Matthew, alături de care au jucat timp de un deceniu. „Suntem cu toții complet devastați de pierderea lui Matthew. Am fost mai mult decât niște colegi de distribuție. Suntem o familie”, au spus ei într-o declarație.

Slujba s-a încheiat cu o melodie emoționantă

Slujba s-a încheiat cu un cântec emoționant, care a fost o interpretare a piesei „Don’t Give Up” a lui Peter Gabriel. Emoționante au fost și versurile cântecului: „Nu a mai rămas nicio luptă sau așa se pare / Sunt un om ale cărui vise au fost părăsite de toți/  Mi-am schimbat fața, mi-am schimbat numele / Dar nimeni nu te vrea când pierzi”.

Matthew Perry, condus pe ultimul drum. Sursă foto: mirror.co.uk

Versurile ar putea fi văzute ca un comentariu emoționant despre lupta lui Perry de a învinge dependența de droguri și alcool, despre care a vorbit deschis în cartea sa de memorii, „Friends, Lovers and the Big Terrible Thing”.

Mama lui Matthew era distrusă de durere

Tatăl lui Matthew, John Bennett Perry, tatăl său vitreg, Keith Morrison, și mama sa, Suzanne au fost văzuți, de asemenea, la înmormântare. Mama lui Matthew a purtat o rochie cu flori care îi atingea gleznele, pe care a accesorizat-o cu o jachetă neagră scurtă și cizme negre. Suzanne părea distrusă în timp ce a fost fotografiată la înmormântarea fiului ei.

„Avem inima frântă de pierderea tragică a fiului și fratelui nostru iubit. Matthew a adus atât de multă bucurie în lume, atât ca actor, cât și ca prieten. Voi toți ați însemnat atât de mult pentru el și apreciem revărsarea imensă de dragoste”, a spus familia lui Matthew, într-o declarație.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre