Meghan Markle a ajuns de râsul curcilor. A fost pusă din nou la zid: „Ce scârbos…”
În video-ul postat, Meghan Markle amestecă diverse condimente într-un bol, apoi masează curcanul cu acestea, pregătindu-l pentru cuptor.
Deși pare să-și spele mâinile după ce termină de uns curcanul pentru Ziua Recunoștinței, internauții cu ochi de vultur au observat că și-a păstrat toate bijuteriile pe mâini în timp ce manipula carnea crudă, o greșeală care a declanșat un val de critici privind lipsa de igienă.
„Nu cunosc pe nimeni care să poarte inele și brățări când manipulează alimente, mai ales un curcan. Răspândire garantată de bacterii”, „Ador inelele de logodnă strălucitoare la fel de mult ca oricine, dar nu în timp ce gătesc”, „Atât de scârbos, și e o regulă de bază în manipularea alimentelor. Dovadă că habar n-are ce face”, sunt câteva dintre comentariile celor din online.

Un alt comentator a povestit că „mama mea a învățat lecția pe pielea ei. A trebuit să i se taie verigheta și inelul de aniversare de pe degete din cauza unei infecții. Medicii i-au spus că e suficientă o zgârietură mică. Întotdeauna îmi scot inelele și orice altă bijuterie de pe mâini când sunt în bucătărie”.
Mulți observatori și experți în siguranța alimentară subliniază că manipularea cărnii crude de pasăre necesită o atenție deosebită: îndepărtarea bijuteriilor, utilizarea mănușilor sau spălarea temeinică a mâinilor și evitarea contaminării încrucișate. Oamenii nu au stat pe gânduri și au poreclit-o pe soția lui Haryy „Salmonella Sussex”.
La începutul săptămânii, ducesa fusese criticată pentru o altă greșeală în bucătărie: a sugerat servirea iaurtului pentru copii într-un pahar delicat de sticlă.
„Poți face un parfait de iaurt într-un bol obișnuit, sau îl poți face puțin mai special. Toate astea sunt grozave pentru copii”, a spus ea în clip, arătând paharele delicate. Internauții s-au îngrozit la ideea de a oferi copiilor un vas fragil care s-ar putea sparge și provoca răni celor mici.
Vrei să critici sau să lauzi ceva? Atunci nu ezita să ne scrii în Comentarii! Exprimă opinia într-un limbaj civilizat!
Jurnalistă cu peste 20 de ani de experiență, a debutat ca redactor la cotidianul Tineretul Liber, apoi a contribuit la dezvoltarea altor proiecte. A scris pentru „Evenimentul Zilei”, „Curentul”, „Monitorul de București”, revistele „Felicia” și „Taifasuri”. Din anul 2021 este activă pe site-ul Rețete și Vedete. La toate publicațiile enumerate a publicat articole pe actualitate, lifestyle, monden, medicină naturistă, sănătate, reportaje, religie, horoscop, editoriale.
Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Ne puteți urmări și pe Google News sau pe pagina noastră de Facebook