Simona Ionescu / Redactor Șef

Meghan Markle a recunoscut. Ce face când bea câteva pahare cu alcool sau se simte copleșită

Meghan Markle a recunoscut. Ce face când bea câteva pahare cu alcool sau se simte copleșită
De câte ori intră în noul an, Meghan Markle își pune aceeași dorință. Însă, niciodată nu se ține de cuvânt. Iar când bea câteva pahare cu alcool, situația se complică.

Cu câțiva ani în urmă, Meghan Markle a recunoscut că se schimbă radical atunci când consumă câteva pahare cu alcool. Nici cu promisiunile nu stă deloc bine soția prințului Harry.

Meghan Markle e incapabilă să facă ce a promis. Și la fiecare început de an își propune să scape de obiceiurile proaste. Cum ar fi să renunțe la rosul unghiilor și la înjurăturile pe care le scoate pe gură atunci când consumă câteva pahare cu alcool.

„Înjurăturile apar pe nesimțite atunci când mă simt copleșită sau beau câteva pahare”

„Să alerg un mataton. Să nu-mi mai rod unghiile. Să nu mai înjur. Să învăț din nou franceza. Aceastea sunt rezoluțiile mele în fiecare an. Maratonul n-a fost bifat încă. Iar înjurăturile apar pe nesimțite atunci când mă simt copleșită sau după ce beau câteva pahare de băutură”, a dezvăluit ea pe blogul pe care l-a avut înainte de a deveni prințesă.

Ce face Meghan atunci când bea alcool? Sursă foto: Daily express

Meghan își roade unghiile atunci când are un moment stresant

Soția prințului Harry recunoaște că nu se comportă deloc ca o femeie manierată, mărturisind chiar că e dezamăgită de propria persoană. „În ceea ce privește limba franceză, am studiat-o la liceu și am uitat-o odată ce m-am cufundat în convorbirile în spaniolă cu argentinienii, atunci când m-am dus în Buenos Aires.

Îmi pun căștile Rosetta Stone pe urechi în fiecare an, propunându-mi să fac interviuri în franceză, dar, spre uimirea mea, nu s-au prins prea multe de mine. De ros unghiile mi le mai rod atunci când am un zbor turbulent sau o zi stresantă. Nu mă comport deloc ca o lady! Ce să mai zic despre înjurat?! Fir-ar să fie de treabă!”, a fost destăinuirea lui Meghan Markle. Oare nora regelui Charles va reuși anul acesta să devină o femeie stilată sau o fi făcut iar promisiuni în zahar?

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre