Simona Ionescu / Redactor Șef

Meghan Markle a renunțat la diamantele de la Harry. Inelul de logodnă a dispărut în mod misterios

Meghan Markle a renunțat la diamantele de la Harry. Inelul de logodnă a dispărut în mod misterios
Sunt luni de zile, spun sursele, de când Meghan Markle nu a mai fost văzută purtând inelul de logodnă. Ce se întâmplă cu relația fostei artiste cu prințul Harry.

Meghan Markle este cunoscută pentru dragostea pentru bijuterii, fie că este vorba de o brățară scumpă Cartier sau de un colier personalizat. De ce nu mai poartă inelul de logodnă.

Sursele spun că cel puțin din luna mai, lipsește o piesă notabilă din colecția de invidiat a lui Meghan Markle: inelul de logodnă. Mamă a doi copii, ea a ieșit de mai multe ori în oraș fără strălucitorul inel de logodnă cu diamant de 140.000 de lire sterline, pe care fosta actriță l-a îmbunătățit anterior prin adăugarea unei benzi de diamante.

A fost văzută și fără verighetă

Cel mai recent, Meghan a fost văzută renunțând la inelul de logodnă în timp ce se bucura de un prânz cu prietenii ei. Ea a pozat cu prietenele Kadi Lee, o coafeză a vedetelor, care a distribuit instantaneul online și cu autoarea Cleo Wade în grădina unui restaurant. Dar asta nu e tot.

Meghan Markle alături de cele mai bune prietene, dar fără inelul de logodnă

În timp ce motivul pentru care inelul lipsește nu a fost dezvăluit, ea a fost, de asemenea, fără verighetă atunci când a participat la o întâlnire în orașul ei natal Montecito, fiind însoțită de un bodyguard. În schimb, Meghan a purtat un plasture antistres de patru dolari și o haină de lână în valoare de 1.625 de dolari, în ciuda vremii blânde din California.

„Piatra principală în sine am procurat-o din Botswana, iar diamantele mici de o parte și de alta sunt din colecția de bijuterii a mamei mele”

Prințul Harry a cerut-o în căsătorie pe Meghan în noiembrie 2017, cu un inel strălucitor format dintr-o bandă din aur galben masiv, încrustată cu trei diamante. La momentul logodnei lor, ducele a vorbit despre crearea inelului de logodnă al lui Meghan cu ajutorul bijutierilor Cleave and Company.

Designul personalizat a inclus un diamant originar din Botswana și două pietre mai mici din colecția Prințesei Diana. „Inelul este, evident, din aur galben, deoarece acesta este preferatul [lui Meghan, iar piatra principală în sine am procurat-o din Botswana, iar diamantele mici de o parte și de alta sunt din colecția de bijuterii a mamei mele, pentru a mă asigura că ea este cu noi în această călătorie nebună împreună”, a mărturisit atunci prințul Harry.

Pe vremuri, Meghan era fericită când purta inelul de logodnă

„Este perfect”

La rândul său, Meghan mărturisea cât de important este pentru ea să poarte un lucru care i-a aparținut prințesei inimilor, Diana. „Tot ceea ce ține de grija lui Harry și de includerea pietrelor prințesei Diana și, evident, de faptul că nu am putut să o întâlnesc pe mama lui, este atât de important pentru mine să știu că ea face parte din asta alături de noi.

Este incredibil de special să poți avea acest [inel], care face un fel de legătură între locul de unde vii și Botswana, care este important pentru noi. Este perfect”, au fost cuvintele ducesei. Cu toate acestea, ducesa a ales să nu-și poarte inelul de logodnă pentru o serie de angajamente publice în 2019, în timp ce era însărcinată cu fiul ei Archie.

Când a apărut la Trooping the Colour în acel an, s-a aflat că ducesa a modificat inelul de logodnă făcut la comandă pe care prințul Harry l-a conceput pentru ea.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre