Simona Ionescu / Redactor Șef

Meghan Markle se pregătește să dea lovitura. Primul pas are legătură cu Instagram

Meghan Markle se pregătește să dea lovitura. Primul pas are legătură cu Instagram
Ducesa de Sussex se pregătește să se relanseze pe rețelele de socializare, iar experții spun că ar putea câștiga milioane de euro. Pe platforma deținută de Meta, apare un nou profil de Instagram numit pur și simplu Meghan.

Meghan Markle se pare că se pregătește să se „relanseze” pe Instagram, iar experții prezic că ar putea câștiga un milion de dolari. Contul pe rețelele de socializare a fost făcut, cu numele de Meghan.

Bujorii roz, florile preferate ale lui Meghan

Ducesa, al cărei ultim cont cu soțul său, prințul Harry, @sussexroyal, a avut 9,4 milioane de urmăritori înainte de a fi dezactivat în 2020, când cuplul a renunțat să mai fie senior Royals, se spune că se află în spatele unui nou cont numit @meghan. Decorat cu o imagine de bujori roz, despre care se spune că sunt florile preferate ale lui Meghan, o sursă apropiată echipei sale a confirmat săptămâna aceasta: „Da, ea este. Așteptați-vă la un anunț foarte curând. Se întoarce”.

„Relansarea este iminentă”

Contul este deja urmărit de mai mulți prieteni ai lui Meghan, inclusiv de activista Mandana Dayani, care a fost președinte al Archewell, compania media și filantropică a soților Sussex, până în decembrie anul trecut. O sursă a declarat pentru The Mail on Sunday: „Toată lumea de la Hollywood vorbește despre faptul că relansarea este iminentă. Meghan nu a făcut niciodată un secret din faptul că vrea să se întoarcă la Instagram”.

„Vreți să știți un secret? Mă întorc pe Instagram”

Înainte de căsătoria din 2018 cu prințul Harry, fosta actriță avea peste trei milioane de urmăritori pe Instagram, în timp ce zeci de mii de fani s-au înscris pe blogul ei de lifestyle The Tig, care între timp a fost închis. Meghan a anunțat pentru prima dată că plănuiește să revină pe Instagram într-un interviu acordat anul trecut publicației The Cut, spunându-i scriitoarei Allison P Davis: „Vreți să știți un secret? Mă întorc pe Instagram”.

Meghan Markle se relansează! Și-a făcut din nou cont pe instagram

„Nu cred că revenirea lui Meghan pe Instagram va surprinde pe cineva”

„Noul” cont al ducesei are deja 76.000 de urmăritori, iar experții spun că Meghan s-ar putea îmbogăți. Eric Schiffer, un expert în social media care le consiliază pe vedetele din Real Housewives of Beverly Hills, a declarat: „Nu cred că revenirea lui Meghan pe Instagram va surprinde pe cineva. Ea are un nou manager de talente și acesta este următorul pas logic. Mă aștept ca ea să devină rapid unul dintre cele mai urmărite conturi de pe Instagram.

„Ea trebuie să fie atentă, ca ducesă, pentru a evita să fie văzută ca vânând toate produsele de sub soare”

Există celebrități precum Kardashians, care pot cere 1 milion de dolari (790.000 de lire sterline) și mai mult pentru o singură postare care promovează un produs. Nu există niciun motiv pentru care Meghan să nu poată câștiga astfel de onorarii. Ea trebuie să fie atentă, ca ducesă, pentru a evita să fie văzută ca vânând toate produsele de sub soare. Ea se va alinia cu branduri și companii de calitate care sunt în ton cu convingerile ei politice și sociale”.

„Meghan ar putea percepe un milion de dolari pe post ca un minim absolut”

Expertul în marketing Kent Moore, care conduce OneEyedSocial și care a lucrat cu actori precum Sir Patrick Stewart din Star Trek, a mărturisit: „Cred că ar intra instantaneu în top zece cei mai bine plătiți influenceri din lume. Statutul ei este unic pentru că este o celebritate, actriță și membră a familiei regale. Meghan ar putea percepe un milion de dolari pe post ca un minim absolut.

Această sumă ar crește rapid dacă parteneriatele ei ar obține acoperire și tracțiune la nivel global. Mărcile ar putea dori să se alinieze cu ea pentru campanii pe parcursul a câtorva ani, cu mai multe postări și chiar apariții personale. Acest tip de contracte ar putea depăși cu mult pragul de 12 milioane de dolari (9,5 milioane de lire sterline) și chiar 20 de milioane de dolari (15,9 milioane de lire sterline)”.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre