Simona Ionescu / Redactor Șef

Melania Trump și-a renegociat contractul prenupțial. Este a treia oară în ultimele două decenii

Melania Trump și-a renegociat contractul prenupțial. Este a treia oară în ultimele două decenii
Melania Trump știe ce vrea de la viață. Soția fostului președinte al Americii și-a „renegociat în liniște contractul prenupțial” cu Donald Trump înaintea candidaturii acestuia pentru un al doilea mandat la Casa Albă.

Potrivit informațiilor oferite de Page Six, Melania Trump a făcut această renegociere a contractului prenupțial a treia oară în ultimele două decenii.

Sursele susțin că ea Melania Trump ar urmări să-i asigure viitorul fiului său adolescent, care a împlinit recent vârsta de 18 ani. Melania a luat în considerare faptul că Trump, acum în vârstă de 77 de ani, urmează să plătească aproximativ cinci milioane de dolari scriitoarei E. Jean Carroll după ce a pierdut o bătălie pentru defăimare la New York.

În prezent, fostul șef de stat, despre care se spune că ar avea o avere de 2,5 miliarde de dolari, ar mai putea avea de plătit încă 250 de milioane de dolari pentru un proces civil în curs de desfășurare împotriva sa și a afacerilor pe care le conduce.

Melania Trump nu intenționează să-l părăsească pe Donald

Fără a intra în detalii, o sursă care și-a păstrat anonimatul au povestit despre unele dintre principalele puncte ale ultimului contract al celor doi. „Este cel puțin a treia oară când Melania renegociază termenii acordului marital. Acest acord a fost necesar din cauza luptelor juridice actuale…

Melania este cel mai mult preocupată de creșterea lui Barron”, a spus aceasta. „Trump rămâne foarte bogat, dar cu facturi legale și sentințe din ce în ce mai mari, de acee renegocierile asigură un viitor mai solid pentru Melania și Barron în cazul unei despărțiri. Nu este vorba de faptul că ea a amenințat că îl va părăsi”, a adăugat sursa, precizând că fosta primă doamnă nu intenționează să divorțeze de aspirantul la președinție.

Donald Trump, alături de Melania și fiul lor. Sursă foto: Daily Mail

„Ea a vrut ca acesta să îi ofere mai mulți bani”

O a doua sursă a spus că este la curent cu acordul, precizând că „știu că ea a vrut ca acesta să îi ofere mai mulți bani și, de asemenea, din câte am înțeles, există o anumită sumă minimă pe care Barron ar trebui să o obțină”.

La New York, lui Trump i s-au pus pe umeri 34 de capete de acuzare pentru că ar fi falsificat registrele de afaceri legate de plata a 150.000 de dolari către Stormy Daniels prin intermediul avocatului Michael Cohen, care l-a aranjat. Procesul său este programat pentru luna martie, iar el și-a exprimat în repetate rânduri intenția de a pleda nevinovat.

Trump are un avans în majoritatea sondajelor

Și în Florida, Trump are probleme, fiind acuzat că a manipulat documente clasificate după ce a părăsit Casa Albă. La această acuzație a pledat nevinovat la începutul lunii și a renunțat la notificarea de înfățișare la o audiere de punere sub acuzare. Cel mai mult îl îngrijorează însă problemele din Georgia.

Procesul fusese programat provizoriu pentru 4 martie 2024, dar data a fost recent devansată pentru luna viitoare, după ce unul dintre coacuzații lui Trump și-a afirmat dreptul constituțional la un proces rapid. Donald Trump a cerut ca două dintre procesele sale, în Florida și unul federal în DC să fie amânate pentru aprilie 2026, mult după viitoarele alegeri prezidențiale. Indiferent de problemele pe care le are, el rămâne cu un avans considerabil în majoritatea sondajelor.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre