Simona Ionescu / Redactor Șef

Membrii formației Phoenix au dat vestea tristă. Ce se întâmplă acum cu Nicu Covaci

Membrii formației Phoenix au dat vestea tristă. Ce se întâmplă acum cu Nicu Covaci
Membrii formației Phoenix au dat vestea pe rețelele de socializare. Din nefericire, starea de sănătate a lui Nicu Covaci s-a înrăutățit.

Nicu Covaci trece din nou prin momente foarte grele, au anunțat membrii formației Phoenix pe rețeaua de socializare. Din păcate, tratamentul postoperatoriu „nu s-a putut finaliza din cauza complicațiilor”, iar „lucrurile nu se îndreaptă deloc spre bine”.

Colegii lui Nicu Covaci nu au deloc vești bune și le-au spus tuturor celor care-l iubesc pe artist că îi vor ține la curent cu starea de sănătate a acestuia.

„Realitatea este că lucrurile nu se îndreaptă deloc spre bine”

„Spuneam, acum puţină vreme, că vom reveni cu detalii despre starea lui Nicu deîndată ce vom avea vesti bune. Şi am tot aşteptat. Şi aşteptat… Realitatea este că lucrurile nu se îndreaptă deloc spre bine. Tratamentul postoperatoriu nu s-a putut finaliza din cauza complicaţiilor, iar asta ne ţine conectaţi şi cu emoţii.

„Vă mulţumim pentru sutele de mesaje şi pentru că ne sunteţi aproape în această perioadă dificilă!”

Nicu Covaci, din ce în ce mai rău cu sănătatea…

Mari emoţii! Vom reveni, pe măsură ce situatia va suferi modificări. Noi vă mulţumim pentru sutele de mesaje şi pentru că ne sunteţi aproape în această perioadă dificilă! Conform dorinței Sfântului Nicolae de a continua, cu fiecare întâlnire ne daţi forţa de-a rămâne uniţi şi la rândul nostru foarte aproape de voi! Ne revedem curând”, a fost mesajul trupei.

Nicu Covaci a fost operat pe creier pe 22 martie

Nicu Covaci a început să se simtă rău la începutul lunii martie, când simțea că îi amorțește fața și are probleme de vedere, motiv pentru care a mers la medici să-și facă investigațiile. Diagnosticul pus de specialiști a fost unul cumplit: tumoră pe creier.

În această situație, cântărețul a ajuns pe 22 martie la Spitalul Județean Timișoara unde a fost supus pe creier. Toată lumea a sperat că lucrurile se vor îmbunătăți, dar din păcate situația e din ce în ce mai gravă. În ultima perioadă, familia l-a internat pe Nicu Covaci într-un centru de îngrijiri din localitatea Săcălaz.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre