Simona Ionescu / Redactor Șef

Membrii Rolling Stones mărturisesc că au trăit Experiența OZN, ceva nemaipomenit

Membrii Rolling Stones mărturisesc că au trăit Experiența OZN, ceva nemaipomenit
Una dintre cele mai mari dileme ale lumii este dacă noi, pământenii, suntem sau nu singuri în Univers. Oare ar putea Pământul să fie singura excepție de la un univers mort? Obiectele zburătoare neidentificate (OZN) și extratereștrii nu au eșuat niciodată în a-i intriga pe oamenii care cred că există posibilitatea vieții dincolo de Pământ.

Observarea OZN-urilor: cele mai bizare experiențe. Obiectele zburătoare neidentificate cunoscute ca UFO fac subiectul celor mai aprinse discuții de multă vreme. Până în prezent nu au existat întâlniri confirmate pe Pământ, dar cercetătorii continuă să caute indicii ale vieții extraterestre.

De-a lungul deceniilor, obiective ciudate văzute de oameni pe cer au fost considerate vizite ale marțienilor.

Fosta soție a chitaristului de la Rolling Stones a văzut mai multe OZN-uri

Observarea OZN-urilor: cele mai bizare experiențe. Există mulți oameni intrigați de acest subiect, dar, se pare că apariția obiectele zburătoare neidentificate pe cer au creat controverse și în rândul vedetelor. Una dintre cele mai celebre trupe de rock din lume a experimentat o întâlnire bizară, cu ceea se crede a fi un OZN.

Omenirea este fascinată de apariția bizară a OZN-urilor. Câteva astfel de întâlniri neobișnuite au fost relatate de fosta soție a lui Ronnie Wood, chitaristul legendarei Rolling Stones. Jo Wood a povestit despre o serie de experiențe uluitoare. Modelul a mărturisit că a avut trei întâlniri cu obiectele zburătoare neidentificate. 

Un vehicul aerian oval luminat a trecut peste mare

Fosta soție a chitaristului de la Rolling Stones a admis că a avut dintotdeauna o fascinație pentru toate obiectele neidentificate. Această pasiune ciudată a determinat-o pe femeie (în vârstă de 66 ani) să lanseze un podcast intitulat The Alien Nation. În emisiunea ei, a intervievat și alte celebrități fascinate de extratereștri și experiențe cu OZN-uri. 

Printre invitații care i-au pășit pragul lui Jo Wood, la emisiunea ei cu extratereștrii, se numără și actorul Dan Akroyd. Un alt oaspete al vedetei a fost cântărețul Robbie Williams.

Jo Wood a fost marcată de o întâlnire bizară cu un obiect zburător neidentificat, care a avut loc cu trei decenii în urmă. Fosta soție a chitaristului de la Rolling Stones se afla la momentul respectiv într-o vacanță în Brazilia. Modelul călătorea de-a lungul Americii de Sud cu cei doi copii ai săi și soțul ei de la acea vreme, Ronnie Wood.

Un scurt sejur în orașul Recife de pe coasta de nord braziliană a coincis cu observarea unui vehicul aerian oval care trecea peste mare. Jo își aduce aminte că în noaptea anterioară plecării, Ronnie i-a atras atenția că sunt niște lumini bizare în largul mării. 

Atunci, Jo a zărit un obiect ciudat care trecea pe deasupra apei. Acesta avea lumini care străluceau în partea lui inferioară. Cei doi au privit uimiți OZN-ul alunecând pe apă. Obiectul a decolat apoi cu viteza luminii.

„Acest OZN din Recife a fost lucrul cel mai uimitor pe care l-am văzut vreodată. De atunci am devenit obsedată de tot ce înseamnă extraterești și obiecte zburătoare neidentificate. Reprezintă motivația de a avea propriul mei  podcast, Alien Nation. Acum ne pregătim de a doua serie”, a povestit Jo Wood.

Vizita unui OZN în timpul turneului Rolling Stones din Franța

Cea de-a doua experiență stranie care i-a rămas în minte lui Jo s-a petrecut în timpul unui turneu al trupei Rolling Stones. Vedeta a întâlnit un OZN în Franța. De asemenea, membrii trupei au văzut și ei un obiect cu o formă nefirească pe cer.

Faimosul solist Mick Jagger a crezut ințial că este vorba de un satelit. Însă, Jo a remarcat că nu toți erau convinși de asta.

Jo Wood a reperat pe cer un alt OZN în America de Sud. Ea zbura deasupra unei linii de coastă pustii în avionul de concert al trupei britanice. Manechinul și-a amintit că a văzut o sferă de un verde fluorescent alături de fiul ei Tyrone, care s-a apropiat de avion. Acest incident s-a petrecut la o înălțime de 12.000 de kilometri.

„Încă din copilărie auzisem despre navete spațiale și OZN-uri. Însă a vedea unul mi-a deschis noi orizonturi. M-a făcut să realizez cât de vast este universul și că noi nu suntem singurele ființe de aici. Trebuie să existe și alte civilizații undeva acolo, care sunt mai vechi decât noi și au tehnologia din cele mai sălbatice vise ale noastre”, a povestit modelul, scrie evz.ro.

Observarea OZN-urilor: „o întâlnire apropiată” cu ambarcațiuni extraterestre

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre