Simona Ionescu / Redactor Șef

Memoriile Lisei Marie Presley vor fi publicate postum în această toamnă. Vor fi surprize

Memoriile Lisei Marie Presley vor fi publicate postum în această toamnă. Vor fi surprize
O lume întreagă va afla cu adevărat ce înseamnă să fi un Presley în carne și oase odată cu publicarea memoriilor Lisei Marie Presley. Acest lucru va avea loc în această toamnă.

Memoriile postume ale Lisei Marie Presley, scrise în colaborare cu fiica ei, Riley Keough, vor fi publicate în cursul acestui an. Fanii așteaptă momentul cu sufletul la gură.

Cartea va fi lansată pe 15 octombrie

Cartea, încă fără titlu, despre viața Lisei Marie ca fiică a lui Elvis, va fi lansată de Pan Macmillan pe 15 octombrie. Lisa Marie, care a murit pe 12 ianuarie anul trecut, i-a cerut lui Keough să o ajute să-și termine memoriile, din care înregistrase părți pe bandă.

Potrivit editorului, memoriile sunt compuse „în mare parte” din cuvintele Lisei Marie, Keough „completând spațiile goale” din propria memorie. Cartea va discuta despre relația Lisei Marie cu Elvis și cu mama sa Priscilla. Precum și despre căsătoriile cu Michael Jackson și Nicolas Cage și despre pierderea fiului ei, Benjamin, fratele lui Keough, care s-a sinucis în 2020.

„Să lucrez la pregătirea autobiografiei ei pentru publicare a fost un privilegiu, deși unul dulce-amărui”

„Puțini oameni au avut ocazia să știe cine a fost cu adevărat mama mea, în afară de faptul că a fost fiica lui Elvis. Am fost norocoasă că am avut această oportunitate și să lucrez la pregătirea autobiografiei ei pentru publicare a fost un privilegiu, deși unul dulce-amărui”, a declarat Keough.

Lisa Marie Presley, în brațele celebrului artist

Obstrucția intestinală i-a adus moartea Lisei Marie Presley

Lisa Marie a murit în mod neașteptat la vârsta de 54 de ani din cauza unei obstrucții intestinale, care a fost o complicație a unei operații pe care a suferit-o în urmă cu mai mulți ani.

„Sunt bucuroasă că există posibilitatea ca lumea să o vadă pe Lisa Marie așa cum o vedeau Riley și cei apropiați ei. Și, de asemenea, pentru ca generațiile care vor veni să înțeleagă complexitatea de a fi un Presley”, a declarat Sara Cywinski, director editorial la Pan Macmillan. Un audiobook al memoriilor, citit de Keough și care include fragmente din vocea Lisei Marie, va fi lansat simultan cu ediția tipărită.

„Sper ca cititorii să ajungă să o iubească pe mama mea la fel de mult ca și mine”

Lisa Marie a fost singurul copil al lui Elvis și al Priscillei și a fost crescută în Graceland. A devenit cântăreață și a lansat trei albume, To Whom It May Concern, Now What și Storm & Grace. Keough, în vârstă de 34 de ani, singurul administrator al Graceland, este actriță; a jucat în Daisy Jones & the Six și Zola, printre alte producții.

„Sunt atât de entuziasmată să o împărtășesc pe mama mea acum, în cel mai vulnerabil și mai sincer moment al ei și, făcând acest lucru, sper ca cititorii să ajungă să o iubească pe mama mea la fel de mult ca și mine”, a adăugat Keough.

Sursă foto: the guardian

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre