Simona Ionescu / Redactor Șef

Goale la Met Gala 2024. Vedetele, criticate pentru aparițiile șocante

Goale la Met Gala 2024. Vedetele, criticate pentru aparițiile șocante
O invitație la Met Gala prezidată de Anna Wintour e considerată cel mai șic eveniment din calendar, mai importantă chiar și decât Oscarurile. Ce ținute incredibile au avut vedetele.

În noaptea balului modei, Met Gala 2024, vedetele s-au aliniat răbdătoare în fața Institutului Costumelor de la Metropolitan Museum of Art pentru a avea șansa de a-și arăta ținutele. Unele au avut apariții șocante. Tema expoziției Met Gala 2024 din acest an este „Sleeping Beauties: Reawakening Fashion”, iar codul vestimentar a fost «The Garden of Time».

Rita Ora a optat pentru un body din plasă peste care atârnau șiruri de mărgele în diferite nuanțe

Rita Ora și mărgelele ei vechi din secolul I î.Hr.

Grădina Timpului, de JG Ballard, a fost sursa de inspirație pentru evenimentul din acest an, dar celebritățile par să se fi încurcat și s-au îmbrăcat în schimb pentru Grădina Edenului. Starletele care au apărut semi-dezbrăcate au fost conduse de Rita Ora.

și Doja Cat. În conformitate cu tema serii, „The Garden of Time”, Rita a optat pentru un look iconic, cu o rochie Tom Ford, stilizată de Tom Eerebout. Rochia în sine era un body din plasă peste care atârnau șiruri de mărgele în diferite nuanțe de negru, roz, portocaliu, turcoaz și alb.

Mărgele din secolele I și II î.Hr.

Rita Ora s-a schimbat apoi înt-o rochie transparentă cu pene

După cum a declarat Rita pentru Vogue în timpul transmisiunii live a evenimentului, unele dintre mărgele sunt din secolele I și II î.Hr., ceea ce le face „mai vechi decât oricine de pe această planetă”. Partenerul său, Taika, a optat pentru un costum Marni din piele de culoare maro, cu cravată și mănuși din piele.

Aceasta este cea de-a doua întâlnire de la Met Gala pentru cuplul care a urcat împreună pe treptele Met anul trecut, după ce au anunțat că s-au căsătorit în 2022. După participarea la Met Gala 2024, Rita Ora a ales un nou look revelator, alegînd o rochie transparentă cu pene.

Fiica lui Sadie Frost și Jude Law s-a inspirat dintr-o mireasă de Halloween

Emily Ratajkowski (stânga) și Iris Law (dreapta)

În timp ce unele celebrități au participat la prestigiosul eveniment pentru a-și etala look-urile deloc atrăgătoare, o serie de vedete precum Rihanna, Blake Lively, Taylor Swift și Hailey Bieber au lipsit în mod surprinzător de la evenimentul din acest an. În ciuda faptului că revenirea lor a fost foarte așteptată de fani.

Emily Ratajkowski, însă, care a devenit celebră pentru prima dată prin faptul că s-a dezbrăcat în videoclipul „Blurred Lines”, a apărut pe covorul roșu, fără sutien. A ales o rochie transparentă cu ciucuri peste un bikini strălucitor. Rochia Versace personalizată a lăsat foarte puțin loc imaginației, modelul american expunându-și complet goliciunile.  Iar Iris Law a optat pentru obișnuitul ei look excentric. Fiica lui Sadie Frost și a lui Jude Law pare să se fi inspirat dintr-o mireasă de Halloween, într-un corset semi transparent și colanți, cu o eșarfă pe cap și o fustă mini.

Dua Lipa și-a arătat trupul într-o rochie din dantelă găurită

Willow Smith si Dua Lipa

Dua Lipa a stârnit emoții când a așezat o vestă din dantelă transparentă peste corsetul rochiei sale, care i-a arătat corpul în toată splendoarea sa, creând un look unic. Modelul complicat a fost accesorizat cu un șal lung și gros din pene. Iar Willow Smith, în vârstă de 23 de ani, a uimit privitorii ieșind de la hotelul The Mark într-o rochie cu șnur auriu care îi arăta lenjeria intimă.

FKA Twiggs și platformele ei gigantice

FKA Twiggs și haina albă din frânghie

FKA Twiggs s-a dezbrăcat aproape complet într-o rochie transparentă cu margele și o haină albă din frânghie de Georgia Pendlebury. Cântăreața britanică și-a înfrumusețat look-ul cu pietre prețioase pe cap și pe păr și a purtat platforme gigantice Giuseppe Zanotti.

Serena Williams, cu lenjeria intimă la vedere

Shakira și Serena Williams

La rândul său, Serena Williams a ieșit în evidență într-o rochiță croșetată care îi lăsa la vedere lenjeria intimă. Iar Shakira a fost fotografiată într-o rochie albă, decupată, în timp ce se îndrepta spre petrecerea de după Met Gala.

Adwoa Aboah a lăsat burtica la vedere

Adwoa Aboah, însărcinată și dezgolită

Sarcina nu a împiedicat-o pe Adwoa Aboah să-și dezgolească trupul. Ea a purtat un top roșu cu o fustă voluminoasă, adăugând pantofi roșii cu toc.  Dramatică în rochia neagră, care a ocupat mult spațiu, Cardi B a fost apreciată pentru turban și bijuterii, dar cei prezenți au fost dezamăgiți de designul rochiei.

Publicațiile au avut accente critice în articolele lor cu privire la aceste ținute ale vedetelor care au apărut nude la Met Gala 2024 doar ca să fie în centrul atenției.

Sursă foto: www.cosmopolitan.com

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre