Simona Ionescu / Redactor Șef

Michelle Obama a dezvăluit singurul aspect la care a fost „foarte strictă” cu fiicele Malia și Sasha

Michelle Obama a dezvăluit singurul aspect la care a fost „foarte strictă” cu fiicele Malia și Sasha
Cu puțin timp în urmă, Michelle Obama a făcut două dezvăluiri majore fanilor săi în materie de parenting. Soția fostului președinte al Ameericii a vorbit despre singurul aspect la care a fost „foarte strictă” cu fiicele sale.

Michelle Obama a stabilit limite foarte stricte cu privire la modul în care fiicele sale Malia Obama și Sasha Obama ar trebui să-și gestioneze viața publică și să continue să fie ele însele.

Michelle Obama și-a învățat fetele să fie independente și încrezătoare

În timpul unui episod al podcastului Melindei French Gates intitulat „The Moments That Make Us”, Michelle Obama a vorbit despre cum a făcut o prioritate din a se asigura că fiicele ei sunt independente și încrezătoare.

Michelle a vorbit despre limitele „foarte stricte” pe care le-a impus fiicelor sale Malia și Sasha pentru a le ajuta să navigheze în viața publică. „A trebuit să le cresc pentru a fi niște tinere care să se descurce singure, mai ales ca fiice ale unui fost președinte. Replica mea preferată a fost: «Eu nu sunt unul dintre prietenii tăi mici.»”, a spus Michelle Obama.

Barack Obama și Michelle au recurs la fertilizare in vitro pentru a avea fetițele

Barack Obama, fericit lângă soție și fiicele sale

Michelle Obama a spus la un moment dat că s-a simțit „pierdută și singură” după ce a suferit un avort spontan în tinerețe.

„Încercam să rămân însărcinată și nu mergea bine. (…) M-am simțit pierdută și singură. Și am simțit că am eșuat pentru că nu știam cât de frecvente sunt avorturile spontane pentru că nu vorbim despre ele. Stăm în propria noastră durere, crezând că într-un fel suntem distruși”, i-a spus Michelle Obama lui Robin Roberts de la ABC.

„A trebuit să facem fertilizare in vitro”

Fosta prima doamnă a Americii și Barack Obama au recurs la fertilizarea in vitro pentru a le concepe pe cele două fiice. „Ceasul biologic este real, deoarece producția de ovule este limitată. Și am realizat asta când aveam 34 și 35 de ani. A trebuit să facem fertilizare in vitro”, a recunoscut fosta primă doamnă a Americii.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre