Simona Ionescu / Redactor Șef

Micuțul care a cucerit planeta cu năzbâtiile din „Singur Acasă” e tată de doi băieți. Macaulay Culkin, cu ei la cumpărături

Micuțul care a cucerit planeta cu năzbâtiile din „Singur Acasă” e tată de doi băieți. Macaulay Culkin, cu ei la cumpărături
Macaulay Culkin, celebrul actor din „Singur acasă,” trăiește acum o viață mult mai liniștită și fericită alături de logodnica sa, Brenda Song, actrița din serialul Disney "The Suite Life of Zack & Cody" , și cei doi copii ai lor. Deși ambii sunt cunoscuți încă din copilărie, viața de familie pare să le fi adus o pace și un echilibru deosebit.

Cuplul, care și-a început relația în 2017, preferă să stea departe de lumina reflectoarelor, concentrându-se pe familia lor. Ei au devenit părinți pentru prima dată în aprilie 2021, când s-a născut fiul lor, Dakota. L-au botezat după numele surorii lui Macaulay, care a murit tragic în 2008.

În decembrie 2022, familia s-a mărit cu încă un fiu, Carson, iar între cele două nașteri, Brenda a fost cerută în căsătorie.

Macaulay Culkin și Brenda Song își cresc copiii departe de agitația Hollywood-ului

Macaulay și Brenda își dedică majoritatea timpului creșterii copiilor lor, fără a apela la bone, preferând să se ocupe personal de îngrijirea micuților. Deși își trăiesc viața departe de atenția publică, au fost văzuți recent în Los Angeles într-o zi obișnuită, îmbrăcați lejer și comportându-se ca orice altă familie. În timpul unei plimbări pentru a-și lua copiii de la grădiniță și a face cumpărături, Dakota, cu un tuns ștrengăresc, stătea lângă mama sa, în timp ce Macaulay avea grijă de mezinul de un an și jumătate.

Macaulay Culkin și Brenda Song la cumpărături

Macaulay Culkin și Brenda Song au fost văzuți frecvent în ipostaze obișnuite, precum o familie normală. Ei preferă să stea departe de lumina reflectoarelor și să se bucure de momentele petrecute împreună cu copiii lor. Cuplul demonstrează că, deși provin dintr-o lume a celebrităților, pot alege un stil de viață modest și centrat pe familie.

Macaulay Culkin și Brenda Song alături de băieții lor
Macaulay Culkin și Brenda Song alături de băieții lor. Foto: Profimedia

Experiențele din copilărie ale lui Macaulay, în special relația complicată cu tatăl său, l-au făcut să fie extrem de atent în rolul său de părinte. El a vorbit în trecut despre abuzurile suferite din partea tatălui și despre modul în care acesta a fost gelos pe succesul său. Acum, Macaulay își dorește să gestioneze diferit relația cu propriii copii, oferindu-le un mediu sigur și iubitor.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre