Simona Ionescu / Redactor Șef

Mihaela Cernea e pe cai mari. Nu îi pasă de divorț, și-a deschis club

Mihaela Cernea e pe cai mari. Nu îi pasă de divorț, și-a deschis club
În plin divorț de pictorul Costin Craioveanu, Mihaela Cernea își vede liniștită de viață. Artista are planuri mari de viitor.

Mihaela Cernea este extrem de ocupată, pe lângă concerte și lecții de canto aceasta mai are o grijă pe cap: și-a făcut club.

Mihaela Cernea e pe cai mari. Nu îi pasă de divorț, și-a deschis club

Centrul Vechi al Capitalei e locul unde Mihaela Cernea a ales recent să-și deschidă un club care speră să-i meargă ca pe roate. Potrivit surselor, Mihaela ar fi investit 50.000 de euro în noua locație și urmează să cânte alături de formația sa, dar și fiul acesteia, Leon, care este unul dintre cei mai buni toboșari din acest moment, în vârstă de 17 ani. Dar nu e singura afacere pe care o are, întrucât vedeta mai are și un studio de înregistrări, dar și o sală de fitness.

Deține ordin de restriție

La începutul anului, Mihaela Cernea a cerut ordin de restricție împotriva soțului său, Vlad Craioveanu, care se spune că ar fi agresat-o. Artista nu a stat deloc pe gânduri și a introdus și acțiune de divorț. Acesta nu are voie să se apropie de ea la mai puțin de 200 de metri, însă va expira la începutul lunii iulie.

Reacția soțului după ce a depus actele de divorț

Cunoscut ca și pictorul vedetelor, Vlad Craioveanu nu a recunoscut nimic și a avut o reacție dură pe rețelele de socializare după ce cântăreața a depus actele de divorț. ”Ce a fost nimic nu va mai fi… Să iubești un om 21 de ani și să faci dragoste cu el zilnic și nimic din cele spuse pe la ziare și judecători să fie 15% adevăr?

De ce ai stat iubita mea cu mine, dacă nu mă iubești de 21 de ani? De când v-am construit case, v-am dus în toate vacanțele din Europa… Cu iubire și cu cele mai mișto mașini, hoteluri… și iubire. De ce? Că eu, Costin Craioveanu, nu mi-am bătut niciodată soția! Doar am făcut dragoste cu ea și are doi super copii.

Eu pictez și am grijă de oameni fără familii. (…) Din când în când mai «bat» și mă apar de câte un țăran din Sălăjan, care se bagă peste familia mea, iar mâna mea dreaptă nu mai poate picta, că mi-au rupt-o în fața sălii. Doar voiam să știu cu cine pleacă Leia mea la ski. Restul e cancan și vrăjeală. Cine mă cunoaște știe ce fel de om sunt, iar adevărul e unul singur și nu mi-l ia nimeni niciodată!”, a fost mesajul postat de Costin Craioveanu.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre