Simona Ionescu / Redactor Șef

Mihai Mărgineanu, mai sincer ca niciodată. Tatăl său a fost îndrăgostit de soacra cântărețului

Mihai Mărgineanu, mai sincer ca niciodată. Tatăl său a fost îndrăgostit de soacra cântărețului
De 15 ani, Mihai Mărgineanu, pe care-l vedeți în serialul Las Fierbinți, și Andreea au un mariaj fericit. Și nimeni n-a știut până acum că tatăl artistului a fost îndrăgostit de soacră.

Mihai Mărgineanu și soția au fost vecini de bloc, dar în acea perioadă el era îndrăgostit de mama acesteia. Recunoaște chiar că și tatălui său îi picase soacra cu tronc.

Mihai Mărgineanu a făcut furori cu rolul din Las Fierbinți, dar și cu muzica sa „atipică”. La fel de îndrăgostit și după 15 ani de soția sa, artistul spune că niciodată nu și-a înșelat soția și speră să nu o facă. Dar „nu pot să bag mâna în foc că se va întâmpla, că poți s-o iei razna, pe la 60 de ani, pe la 70 de ani, pe la 80 de ani – eu sper să ajung și la 90 – aia e, o să fiu mai antipatic”. Momentan însă, lucrurile funcționează perfect în relația lor, deși „problemele în cuplu nu se pot ocoli”, iar Mihai Mărgineanu se consideră totodată și un tată „mișto”.

„Toată partea masculină a blocului 29A era îndrăgostită de ea”

Mihai Mărgineanu se cunoaște cu soția de când erau copii, pentru că au fost vecini de bloc. Dar în acel moment, Mihai recunoaște că nu a avut ochi pentru ea, ci pentru cea care i-a devenit soacră, care era de o frumusețe răpitoare.

Mihai Mărgineanu și soția, pe care spune că nu a înșelat-o niciodată

„Eu am cunoscut-o pe Andreea în blocul din Pantelimon (aproape de capătul tramvaiului 14), în 1983 eu locuind la etajul 8 și ea la 10, pe aceeași scară.

Ea avea 7 ani, eu 14 ani”, a spus artistul. Era îndrăgostit de mama acesteia, „cea mai frumoasă femeie pe care am văzut-o vreodată”. Și nu doar el, ci și „toată partea masculină a blocului 29A (…) inclusiv tatăl meu”. Nici măcar mama nu avea o problemă „pentru că și ea vedea cât de frumoasă era Venera, soacră-mea”.

S-a reîntâlnit cu Andreea după 20 de ani

Dar îndrăgosteala s-a dus când Andreea împreună cu părinții s-au mutat din Pantelimon. Și 20 de ani nu s-au mai văzut. S-au întâlnit la un moment dat în anul 2005, la Teatrul Național, când cea care îi este acum soție i-a spus că se cunosc și și-au amintit perioada copilăriei. „Ea mi-a zis că mă știe de când eram „mic și figurant (eram foarte figurant când eram mai mic și am păstrat condițiile și pentru când am devenit mai mare). Practic, ne-am adus aminte unul de altul”, a mărturisit vedeta.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre