Simona Ionescu / Redactor Șef

Mihai Trăistariu, amintiri dureroase de la emisiunea „Sunt celebru, scoate-mă de aici”. „Când mă uit acum la filmări, îmi vine să plâng în hohote…”

Mihai Trăistariu, amintiri dureroase de la emisiunea „Sunt celebru, scoate-mă de aici”. „Când mă uit acum la filmări, îmi vine să plâng în hohote…”
A acceptat să intre în emisiunea „Sunt celebru, scoate-mă de aici”, pentru că i s-a părut că poate face față. Dar când a intrat în pâine, lucrurile s-au schimbat radical.

Mihai Trăistariu a trăit un șoc când a intrat în emisiunea „Sunt celebru, scoate-mă de aici”. Iată prin ce a trecut cântărețul.

Mihai Trăistariu, amintiri dureroase de la emisiunea „Sunt celebru, scoate-mă de aici”. „Când mă uit acum la filmări, îmi vine să plâng în hohote…”

Într-un interviu pentru Spectacola, Mihai Trăistariu a mărturisit că tot ce a trăit zece zile într-unul dintre cele mai dure competiții. Vedeta a spus că ceva mai rău nu se poate, pentru că nu a avut ce să mănânce, dovadă că a slăbit șase kilograme și a intrat în depresie, ajungând să nu se mai recunoască nici el. Artistul a vrut să plece după câteva zile, dar nu i-a permis contractul.

„Dacă plecam după nouă zile, nu luam niciun ban”

„La început a fost o experiență fabuloasă, după care a fost destul de groaznică, în sensul că probele și tot ce am îndurat acolo, m-au determinat să mă cer singur acasă. Eu am ieșit după zece zile și am strigat „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. Am rezistat eroic zece zile pentru că așa scria în contract, adică îți luai banii doar dacă rezistai minimum zece zile. Nu era stabilit câte un buget pentru fiecare. Dacă plecam după nouă zile, nu luam niciun ban.

„Trei prune și le-am împărțit la doisprezece oameni”

În alea 10 zile am intrat în depresie și am slăbit șase kilograme pentru că probele erau groaznice. Noi mâncam doar o lingură de orez pe zi și o lingură de fasole. Asta era toată mâncarea, în rest ce mai câștigam la probe, câte un cățel de usturoi sau trei prune și le-am împărțit la doisprezece oameni. Era groaznic. Nu aveam dulciuri, nu aveam zahăr și ei ne-au anunțat că nu o să ne dea nimic dulce, iar creierul, în lipsă de zahăr, după câteva zile o ia razna și începeți să vă certați ca chiorii.

„Mi-am ieșit din fire, mă certam cu oamenii”

La început am râs, dar după patru zile ajunsesem la niște discuții înfiorătoare. Fiecare avea depresii, începusem să plângem, eu eram retras. Când mă uit acum la filmări, îmi vine să plâng în hohote, că nu mă recunosc. Eram destul de depresiv, eram nervos, mi-am ieșit din fire, mă certam cu oamenii, eu care sunt calm de fel, sunt un om blând și bun. Cu toate astea, acolo nu m-am recunoscut”, a dezvăluit interpretul.

„Pe mine m-au băgat în lac să caut niște pietre, iar lacul era plin cu șerpi”

Artistul nu poate uita momentele în care a fost pus să mănânce gândaci, dar nici când a intrat într-un lac plin cu șerpi, sau faptul că s-a băut sânge cu șobolani, gândaci și păianjeni. „Probele au fost groaznice. A trebuit să mănânc gândaci și am refuzat, pentru că eu eram vegetarian în perioada aia, iar proba a făcut-o coechipiera mea.

A trebuit să mă bag în apă, deși am completat la testul psihologic că îmi e frică de apă, că nu știu să înot și că îmi este frică de înălțime. Cu toate astea, ei ne-au băgat la probe de genul. Pe mine m-au băgat în lac să caut niște pietre, iar lacul era plin cu șerpi. A fost ceva înfiorător.

S-a băut sânge cu șobolani, gândaci, păianjeni. Chiar și locul unde stăteam era periculos. Chiar dacă locul era asigurat că nu sunt pericole și că este împrejmuit la câțiva kilometrii, nu exclud varianta să apară animalele sălbatice. După ce am ieșit, ne-au arătat pe camere cum venise un hipopotam în apa din apropiere.

A stat la câțiva metri de noi, dar s-a speriat de focul din tabăra noastră, care era aprins non-stop și a fugit. Era plin de păianjeni mari cât pumnul. Eu am fost îngrozit. M-am băgat în ceva ce nu am crezut că o să trăiesc. (…) Slăbisem șase kilograme, efectiv mă uscasem”, a mai povestit Mihai Trăistariu.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre