Simona Ionescu / Redactor Șef

Minerva, prima fotografie după operație. Cum se simte celebrul astrolog

Minerva, prima fotografie după operație. Cum se simte celebrul astrolog
A trecut tot ce a greu pentru Minerva, astrologul care nu a greșit niciodată atunci când a făcut o predicție. Gabriela Dima se recuperează.

Cu puțin în timp, Minerva a postat pe contul de socializare o fotografie din spital, pentru a-și liniști fanii.

Intervenția chirurgicală pe care a suferit-o Minerva a reușit, iar astrologul este acum în recuperare. Astrologul și-a emoționat fanii cu câteva fotografii din spitalul în care este internată. Într-un dintre acestea, apare alături de mama ea care, spune vedeta, i-a fost alături și s-a rugat la Dumnezeu pentru cea mai bună fiică.

„Și ca în urmă cu 51 de ani, mama a fost cea care m-a susținut! Am intrat plângând în sala de operație și am ieșit râzând… Dumnezeu mai făcuse o minune. Mi-a redat umbletul”, au fost cuvintele postate de Minerva, alături de fotografie.

„Totul a pornit de la o poveste mai veche, din vremea studenției”

Gabriela Dima a fost obligată să se opereze, după ce i s-a pus diagnosticul de coxartroză, o afecțiune care o împiedica să se miște așa cum trebuie. Vedeta a decis ca operația să fie făcută la Arad, acolo unde locuiește cea mai mare parte a familiei.

„Totul a plecat de la o poveste mult mai veche, din vremea studenţiei. Atunci, am căzut, dintr-o întâmplare nefericită, dar nu am dat decenii bune nicio atenţie acelui incident. Deşi, o vreme, m-a durut! Şi am dus-o, pe picioare, cum se spune!

„În Joia Mare, am făcut primii mei 30 de pași”

Până într-o zi când un medic foarte bun mi-a depistat o frumuseţe de coxartroză, care m-a forţat să mă operez în cele din urmă. (…) M-a surprins şi pe mine cât de bine a prins operaţia. Nici în cele mai frumoase vise nu mă aşteptam la aşa ceva! Medicul m-a şi felicitat şi asta m-a făcut să mă simt foarte bine.

În Joia Mare, am făcut primii mei 30 de paşi. Primii, după operaţie! Eram şi eu foarte curioasă să văd cum mă voi descurca. E drept, m-am deplasat cu ajutorul unui înălţător, al unui cadru metalic, dar am făcut-o şi sunt foarte mândră de mine”, a mărturisit astrologul cu puțin timp în urmă.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre