Simona Ionescu / Redactor Șef

Minodora la un pas să ne spună Adio! Suferă de „sindromul Mădălina Manole”

Minodora la un pas să ne spună Adio! Suferă de „sindromul Mădălina Manole”
Când a împlinit vârsta de 40 de ani, Minodora spune că a intrat în depresie. Pentru că o îngrozește gândul că va îmbătrâni. Și a început deja să se gândească la retragere, pentru că nu vrea să apară pe sticlă ca o „fosilă”.

Deși e în vogă, la doar 46 de ani, Minodora a început să ia în calcul și momentul în care se va retrage. Pentru că vrea să retragă în glorie, după „un concert în care să anunț lucrul ăsta”, fără să ajungă o „fosilă”. 

Asemnea cuvinte au mai fost auzite de fani și din gura Mădălinei Manole, celebra artistă care și-a pus capăt zilelor pentru că, spuneau apropiații ei, nu se mai vedea frumoasă, tânără și dorită de public.

Mădălina Manole s-a sinucis chiar de ziua ei, lăsând în urma sa mai multe mesaje. Printre acestea, ea spunea că nu dorește să fie o povară pentru nimeni, dar și că nu se mai simțea tânără, frumoasă și apreciată. Experții au concluzionat la acel moment că artista trecea printr-un episod de despresie foarte sever.

„Nu-mi place asta, la 40 de ani am intrat în depresie”

Invitata Cristinei Șișcanu spune că s-a gândit că va mai putea cânta 20 de ani, dar în momentul în care nu va mai arăta așa cum trebuie, se gândește să se retragă. „Nu se știe, depinde cum arăt. Dacă personal și aici vorbesc doar în numele meu, arăt ca o fosilă… poate sună dur, dar prea dusă… Adio, ecran!

Desigur, există o mulțime de proceduri și voi face tot posibilul să-mi bag, să-mi fac, să-mi aranjez fața, dar poate să nu te țină glasul. E vocea dogită, nu mai e respirația la fel, sunt multe aspecte… Sunt dezamăgită că îmbătrânesc. Nu-mi place asta, la 40 de ani am intrat în depresie, îți dai seama că peste patru ani am 50… Ieși, Minodora, ieși. (…) Deși ca stare sunt o tipă pozitivă, neamul nostru e pe chef și distracție…”, a mărturisit Minodora.

„Sunt o jumătate de Minodoră de când am pierdut-o pe mama

Una dintre cele mai bune voci ale României spune că nu mai rezistă la petreceri, „în cursul săptămânii la ora 22.30 sunt în pat, iar la 22.45 dorm”. „De la atâta muncă, stând în fund îmi spui să dorm, închid ochii și în următoarele cinci minute, dorm. Avem mii de kilometri făcuți în mașină și sunt obișnuită să dorm în orice poziție. Și în fiecare după amiază am un  prigram de somn, de la 14.00 la 16.00. (…)

Dar nu starea mea e importantă, pentru că o pot schimba. Sunt o jumătate de Minodoră de când am pierdut-o pe mama. În august se fac doi ani și nu mai sunt același om. Rugăciunea mea către Dumnezeu este să-mi dea putere să trec peste, am tot analizat problema singură și cred, am speranță, că odată ce va trece timpul, mă voi liniști. Încă nu am liniște, nu mă pot obișnui încă cu ideea că nu mai este. Nu sunt bine.”, a povestit artista.

„Trebuie să trag mult mai mult aerul în piept, ca să pot să trăiesc”

Relația cu mama Minodorei a fost una cu adevărat extraordinară „jumătate eu, jumătate ea, vorbit de cinci-șase ori pe zi” și de când cea care i-a dat viață s-a dus a constatat că „nu mai am aceeași respirație, mă chinui să respir”. „Trebuie să trag mult mai mult aerul în piept, ca să pot să trăiesc.

Asta e problema mea, în rest totul e bine. Copilul e sănătos, am un soț cum nu se mai găsește. Muncește enorm și nu-i mai dau voie să mănânce seara. A făcut burtica prea mare. Intră mai întâi burtica, apoi intră el. Și mă ascultă, e atât de drăguț. Bărbații slăbesc repede, în două săptămâni sunt exact ce trebuie”, a menționat artista.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre