Simona Ionescu / Redactor Șef

„Miracolul” de la Survivor: „Am salvat familia”. Concurentul căzuse în patima alcoolului

„Miracolul” de la Survivor: „Am salvat familia”. Concurentul căzuse în patima alcoolului
Câștigătorul de acum doi ani al concursului Survivor și-a pus sufletul pe tavă și a povestit lucruri din copilărie, care i-au făcut pe fanii săi să lăcrimeze. Ce s-a întâmplat în familia sa.

A demonstrat că e puternic și poate face față oricărei situații grele, dar nimeni nu a știut până acum cum a fost viața câștigătorului concursului Survivor din 2022.

Invitat în podcast-ul „Vorba lu Jorge”, Alex Delea, marele câștigător din 2022 al Survivor și a sumei de 100.000 de euro a spus cât de mult l-au ajutat banii pentru a-și sprijini familia.

„N-aveam lumină, nu aveam apă caldă, n-aveam de mâncat…”

„Când eram mic n-aveam lumină, nu aveam apă caldă, n-aveam de mâncat, nu prea aveam necesitățile să trăiești normal. Dar chestia că nu avea nimeni din bloc, era absolut ceva normal. Toată lumea era săracă, dar atunci, în acea perioadă, greul l-a tras mama, mamaia, mătușa… Până când a plecat mama, când aveam eu patru ani, în străinătate, la muncă, să avem ce mânca”, i-a povestit tânărul lui Jorge.

„Survivor mi-a schimbat viața total”

Până să nu ajungă la Survivor, Alex spune că trăia viața fără prea multe griji, dar de când a devenit marele câștigător totul s-a schimbat radical. „Viața înainte era cam așa: munceam la mama, aveam salariu, îmi mai dădea și peste salariu, nu mă interesa viața în general. Eram haotic. Nu știam ce se întâmplă, mă distram, cheltuiam, mă întorceam acasă.

Câștigătorul Survivor a fost invitat în podcast-ul lui Jorge

Am câștigat Survivor ca să salvez familia. Mama deja își cheltuise toți banii pentru barul asta nou pe care îl avem. Am venit și eu ca să nu intrăm într-o gaură din care cred că nu am fi putut ieși”, a recunoscut acesta.

„Mi-au furat telefonul”

După ce mama sa a plecat în Spania, Alex s-a dus să muncească și să o ajute. Doar că acolo recunoaște că a „descoperit viața” cu adevărat. „Începusem acolo să fumez, să beau, să toate cele și am zis… Băi, ce viață”, a spus acesta. Când s-a mutat în București, nu avea  haine, telefonul îl furase și nu cunoștea pe nimeni. Iar când a fost pentru prima dată invitat la Măruță în emisiune, „am luat haine de la un prieten”.

Amintiri din Survivor

Printre lucrurile de care a suferit cel mai mult la Survivor a fost… foamea. „Și m-am gândit că prima dată când voi avea o recompensă mâncare o să savurez tot. A fost exact invers, am mâncat puțin, ușor, să dureze toată viața bucățica aia de carne”, susține acesta.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre