Simona Ionescu / Redactor Șef

Mircea Geoană, atacat de o vedetă TV imediat după nunta fiicei. „Penibil!”

Mircea Geoană, atacat de o vedetă TV imediat după nunta fiicei. „Penibil!”
Mircea Geoană a trăit unele dintre cele mai mari emotii din viața sa, conducându-şi fiica la altar. Ziua nunții a fost atent analizată în presa i ternațională şi asta a dus la dezvăluri şocante: fiica adjunctului NATO a avut o petrecere cu sute de invitați, care ar fi costat 5,5 milioane de euro!

Cât să mănânci şi să bei?, se întreabă românii după ce presa din România a dezvăluit că fiica lui Mircea Geoana, Ana, a avut parte de o nuntă ca-n poveşti, în valoare totală de 5,5 milioane de euro. Au fost și jurnaliști care au anunțat că nunta a costat două milioane de dolari. Nu vom ști niciodată suma adevărată.

Potrivit memoriei colective, nicio altă personalitate de pe meleagurile noastre nu a făcut o cheltuială atât de mare în ziua căsătoriei.

Avioane private şi yachturi pentru invitați

Ana Geoana s-a casatorit la Veneția, in saloanele celebrului hotel Cipriani, cu alesul inimii ei, multimilionarul de origine americană Garrett Cayton. Se pare că familia acestui tânăr ar fi achitat costisitoarea nuntă, potrivit tradiției americane.

Costurile cele mai mari au reprezentat transporul aerian şi cu bărci de lux al invitaților. Şi cazările acestora, cât şi cadourile oferite au fost la superlativ, iar asta s-a văzut pe nota de plată.

Printre celebritațile prezente la nunta anului s-a numărat şi Andreea Esca, împreună cu soțul ei.

Geoana, emoționat, dar şi iritat de opinia prezentatoarei Anca Alexandrescu!

„Nu există emoție mai mare în viața unui părinte decât aceea de a-și conduce copilul spre altar.

Ana, parcă ieri te aduceam acasă de la maternitate. Când a trecut tot timpul ăsta?
Suntem mândri de tine și Garrett și vă iubim la infinit!”, a scris secretarul general adjunct al NATO, pe rețelele sociale sâmbătă.

Anca Alexandrescu, moderatoarea emisiunii Culisele statului paralel, l-a taxat pe politician scriindu-i un mesaj dur:

„Cate milioane de dolari a costat nunta? Penibil… sa ti faci campanie electorala cu nunta copilului…🤮🤮🤮”.

Mircea Geoana nu a oferit o replică la acest comentariu, preferând să se bucure, probabil, de restul mesajelor pozitive pe care le-a primit.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre