Marinela Nițu i-a fost alături lui Miron Cosma și la bine și la rău, dar drumurile lor s-au despărțit. Totuși, Luceafărul Huilei nu și-o poate scoate din suflet. Invitat în podcast-ul „În oglindă”, Cozma a spus lucruri neștiute până acum de nimeni despre femeia care i-a stat alături multă vreme.
„Oricât ne-am despărțit, Dumnezeu mi-o trimite iar pe Marinela”
„În 1988 când am ieșit din arest, Gheorghe Ghiorghiu, pe care eu l-am cununat, organiza la mare un spectacol, într-un restaurant și a avut tot felul de invitați. Printre invitați, el a vrut să îmi prezinte mie, eu eram cu Dana, mama copiilor mei și fiul meu, o femeie frumoasă de la el din Brașov.
Mi-a prezentat-o pe Marinela. Marinela a cântat pentru mine, apoi m-am dus cu ea și am hotărât să rămânem împreună într-o relație. Bineînțeles că i-am prezentat-o Danei. În 1999 m-am dus iar la închisoare, când am ieșit în 2005 nu am mai vrut-o. Oricât ne-am despărțit, Dumnezeu mi-o trimite iar pe Marinela”, a mărturisit Miron Cozma.
Marinela a acuzat-o de plagiat pe Carmen Chindriș
După ce s-a despărțit de Miron Cozma, Marinela a părăsit Bucureștiul și s-a mutat la părinții săi la Brașov și-i bucură cu vocea sa pe clienții diferitelor restaurante de pe Valea Prahovei. Anul trecut însă, bruneta s-a supărat foarte tare și a acuzat-o pe Carmen Chindriș că i-a plagiat celebra melodie „Ziua în care tu m-ai sărutat”.
„Linia melodică nu vă aparține. Să vă fie rușine”
„Ziua-n care voi m-ați plagiat (…) furați intenționați. De Dumnezeu nu mi-ar fi dat melodie de cântat voi ce ați mai fi plagiat? (…) Pe toți artiștii voi ați obligat să cânte al vostru plagiat. Voi plagiatul l-ați impus peste tot să fie inclus, tararara (…)”, spune fosta iubită a lui Miron Cozma, într-o melodie pe care a postat-o pe contul de socializare.
„Linia melodică nu vă aparține. Să vă fie rușine. Românii sunt corecți, de bună credință și înțeleg că este nedreptate, furăciune, plagiat, de neapreciat”, a scris Marinela Nițu.
Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Ne puteți urmări și pe Google News sau pe pagina noastră de Facebook