Simona Ionescu / Redactor Șef

Moarte fulgerătoare în lumea modei. Avea doar 35 de ani…

Moarte fulgerătoare în lumea modei. Avea doar 35 de ani…
Este doliu în lumea modei. Toate modelele, masculine și feminine sunt în stare de șoc după ce au aflat vestea.

Jeff Thomas, un fotomodel în vârstă de 35 de ani, cu un mare număr de urmăritori pe rețelele de socializare, a murit după ce polițiștii au primit un apel prin care au fost anunțați că acesta și-ar fi luat viața. Surse din cadrul forțelor de ordine au declarat pentru TMZ.com că trupul lui Thomas a fost descoperit miercuri într-un complex de apartamente din Miami. „Ni s-a spus că se pare că a sărit de la balcon, dar polițiștii încă investighează cazul”, notează jurnaliștii.

Modelul Jeff Thomas a fost găsit mort, căzut de la etaj

Deocamdată, arată sursa citată, poliția consideră moartea modelului ca fiind, aparent, sinucidere. Sursele TMZ.com mai spun că autopsia a fost finalizată, dar oficialii nu s-au pronunțat încă oficial asupra cauzei morții.

Preocupat de arta contemporană, a avut iubite celebre

Thomas era stabilit recent în Miami și se lăuda cu peste 120.000 de urmăritori pe Instagram. El a fost cunoscut și pentru relațiile cu celebrități precum Megan Fox și Nicole Scherzinger. De asemenea, a fondat o agenție de consultanță în domeniul artei contemporane, One Popsicle. Jeff Thomas a fost reprezentat de AMCK Models din Londra, apărând în ședințe foto comerciale, ședințe pentru reviste de artă, dar și ca model pe podiumuri. El era specializat în prezentări de modă pentru lenjerie de corp.

Ultimul tatuaj: „Reziliență”

Într-una dintre ultimele sale postări înainte de a muri, Thomas a încărcat o imagine alb-negru a ultimului său tatuaj, pe care scria „Reziliență”.

Jeff Thomas și-a dezvăluit ultimul tatuaj cu o săptpmână înainte să moară

De asemenea, Thomas împărtășise recent un mesaj emoționant despre „bunica sa nr. 1” care îl vizitase. „Draga ei prietenă a decis să o ia pe bunica mea iubită în croazieră, după ce inițial plănuise să meargă cu recentul ei soț, care a decedat în timpul pandemiei”, a pus legenda la un videoclip drăguț cu bunica sosind la aeroportul Fort Lauderdale, pe 5 martie.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by JEFF THOMAS (@iamjeffthomas)

„A fost un proces de a face totul după ce mi-am aranjat ziua/săptămâna de lucru agitată, începutul cursurilor mele de EMT, am făcut pană, m-am mutat în noua mea casă și tranziția mea de la Los Angles la Miami. Cu toate acestea, cumva fac să funcționeze pentru cei pe care îi iubesc, merită și apreciez aceste eforturi, deoarece ei fac același lucru pentru mine”, a dezvpăluit modelul.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre