Simona Ionescu / Redactor Șef

Modul inedit prin care Serena Williams a arătat lumii ce bebeluș poartă în burtică. Video

Modul inedit prin care Serena Williams a arătat lumii ce bebeluș poartă în burtică. Video
În cadrul unei petreceri restrânse, Serena Williams și Alexis Ohanian au dezvăluit ce sex va avea bebelușul care urmează să vină curând pe lume.

Legenda sportului a dorit ca dezvăluirea să fie măreață și visul i s-a împlinit. Serena și soțul său au folosit o dronă și toată lumea a fost extaziată când pe cer a apărut scris: girl (fetiță). Ulterior, jucătoarea a postat totul pe canalul ei de YouTube pentru ca toți fanii să vadă cât de fericiți sunt și să se bucure pentru ei. Extaziată a fost și fetița Serenei, Olympia care, a mărturisit sportiva într-un interviu anul trecut, n-a conceput să nu aibă o surioară.

„Se roagă să-i fie adusă o surioară”

„Uneori, înainte de culcare, ea se roagă să îi fie adusă o surioară. (Eu sunt cea mai mică dintre cele cinci surori. Iar surorile mele sunt eroii mei, așa că mi s-a părut un moment pe care trebuie să-l ascult cu mare atenție (n.r.: când fiica ei vorbea singură în timpul unei călătorii cu mașina)“, a povestit vedeta pentru vogue.com.

Și tatăl a fost sigur că bebelușul va fi fetiță

În luna mai, când a apărut în emisiunea Who’s Talking to Chris Wallace de la CNN, cofondatorul Reddit a spus că simte că și a doua oară va fi tot tată de fetiță. „Sunt convins că voi fi un tată fată. Chiar dacă vom avea încă 50 de copii, toți vor fi fete”, a spus acesta.

Când a născut-o pe Olympia, sportiva a rezervat un etaj întreg al clinicii

Micuța Olympia va împlini șase ani pe 1 septembrie. Fetița a venit pe lume în secret la clinica privată St. Marys Medical Centre din West Palm Beach.

Pentru a nu fi deranjată de nimeni, când a născut-o pe micuță, Serena a rezervat un etaj întreg al clinicii. Motiv pentru care nu ar mira pe nimeni dacă și de data s-ar întâmpla la fel. Serena a anunțat cea de-a doua sarcină la Gala Met 2023, unde a venit alături de soțul său.

La acest eveniment important, sportiva a purtat o superbă rochie neagră de la Gucci. Înainte ca Olympia să afle că mămica ei poartă în burtică un bebe, copila a comentat despre creșterea în greutate a Serenei și a numit-o… grasă. Momentul a devenit inpresionant, atunci când Olympia s-a așezat cu părinții ei în fața camerei de filmat, iar Serena a întrebat-o: „Îți amintești cum te-ai rugat pentru o surioară sau un frățior?”.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre