Simona Ionescu / Redactor Șef

Moment emoționant între Carmen Tănase și Maia Morgenstern. După două fraze, toată sala a început să plângă. Video

Moment emoționant între Carmen Tănase și Maia Morgenstern. După două fraze, toată sala a început să plângă. Video
Duminică seară, la iUmor, cel de-al patrulea jurat a fost actrița Carmen Tănase. Maia Morgenstern a venit să-i facă un „roast” ca la carte, dar după râsul cu lacrimi, totul s-a încheiat cu lacrimi de emoție. 

„Eu cred că doamna Carmen Tănase se așteaptă să fiu aici. Căci dacă nu eu, cine. Carmen Tănase este prietena mea și mă mândresc cu această prietenie. Prietenia noastră e bazată pe foarte multă sinceritate și încredere”, a dezvăluit Maia Morgenstern, care a susținut un regal de comedie pe scena iUmor.

Carmen și Maia jucând în piesa „Cocktail”

„Carmen, eu n-am vrut să vin, pe bune, n-am vrut să vin, dar au venit facturile și iată-mă și pe mine aici. Draga mea, Carmen, ce-aș putea spune eu despre tine? Ești mare… Ahh… Da, ești mare! Cam atât, vă mulțumesc frumos! Ce cuvinte ar putea să o cuprindă, că nu o mai cuprinde nimic?”, a fost prima glumă acidă a Maiei, așa cum trebuie să fie un roast. „Mă leagă de doamna Carmen Tănase o adevărată prietenie, o prietenie sinceră, bazată pe respect, pe stimă, pe admirația pe care mi-o poartă dânsa mie”, a mai zis Maia Morgenstern, stârnind hohote de râs.

Toată sala a plâns cu Maia și Carmen

Momentul umoristic a fost foarte apreciat atât de jurați, care au fost și ei luați în colimator,  cât și de „victima principală”, actrița Carmen Tănase. Totodată, finalul momentului s-a încheiat cu câteva fraze ale Maiei Morgenstern, despre cât de mult o îndrăgește pe actrița cunoscută de publicul larg pentru rolul „Flăcărica”. Emoția și cuvintele alese au adus lacrimi în ochii tuturor celor din sală, dar și în ai telespectatorilor.

„În sfârșit, stelele teatrului românesc, față în față. Felicitări și respect!”, „Am avut ocazia sa le vad jucând pe scena in piesa de teatru Totul se transforma in Londra. Le-am îmbrățișat pe amândouă . Pot spune ca atunci cand te afli in prezenta doamnei Maia simți un val de energie pozitivă, emană o putere si am considerat aceasta întâlnire cu dumnealor un privilegiu! Ma înclin si va iubesc necondiționat pe amândouă! Salutari din Londra!” și „Unii oameni sunt de neînlocuit, iar unii actori sunt de neegalat ! ❤️”, sunt unele dintre miile de reacții venite din partea telespectatorilor pe social media.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre