Simona Ionescu / Redactor Șef

Noutăți despre evenimentul din familia lui Marcel Ciolacu. Fiul său se însoară cu o doctoriță. Up Date

Noutăți despre evenimentul din familia lui Marcel Ciolacu. Fiul său se însoară cu o doctoriță. Up Date
Marcel Ciolacu e în culmea fericirii, pentru că va fi socru mare. Băiatul său, Andrei Filip, își va uni destinul cu cel al iubitei sale.

UpDate

Va fi petrecere la sfârșitul săptămânii în familia premierului Ciolacu. După cununia civilă a fiului Filip cu Alexa, va urma o masă de sărbătoare într-un local din Buzău. Nu vor participa decât membrii familiei – destul de numeroase – ale premierului, care are trei frați cu nepoții aferenți, rudele norei și cei mai apropiați prieteni.

Este păstrată multă discreție cu privire la locul petrecerii, dar presa va fi prezentă la Ofițerul Stării Civile din Buzău și, cu siguranță, vor fi imagini de la evenimentul cel mai fericit din familiile Ciolacu și Constantinescu.

Știrea inițială

Potrivit informațiilor oferite de Reporter IS, la sfârșitul săptămânii viitoare, Marcel Ciolacu va deveni socru mare. Andrei Filip băiatul său în vârstă de 24 de ani se va cununa civil cu aleasa inimii sale, Iris Alexa Constantinescu, cu un an mai mică. Cei doi au depus ieri actele la Oficiul Stării Civile din Buzău.

Cei doi sunt studenți la medicină

Singurul moștenitor al lui Marcel Ciolacu a absolvit Colegiul Național B.P. Hașdeu din Buzău și s-a îndrăgostit de frumoasa Iris Alexa din anii de liceu. Cei doi trăiesc o poveste de dragoste frumoasă care va ajunge la alt nivel: căsătoria.

Atât Andrei Filip cât și Iris Alexa sunt studenți la Facultatea de Medicină din cadrul Universității „Ovidius” din Constanța și în curând urmează să devină medici. După ce vor face și rezidențiatul  și specializarea, visul li se va împlini. Cei doi tineri îndrăgostiți vor spune săptămâna viitoare vor spune cel mai frumos da din viață.

Familia Ciolacu, în culmea fericirii. Se însoară băiatul!

Viitoarea noră a lui Marcel Ciolacu e pasionată de pictură și desen

Fire sensibilă, viitoarea noră a lui Marcel Ciolacu e pasionată de pictură și desen și se înțelege foarte bine cu părinții lui Filip, care o consideră fiică. Sursele spun că Marcel Ciolacu e foarte mândru de alegerea făcută de fiul său și va face tot ce-i stă în putință să le facă celor o nuntă de vis.

În ceea ce o privește pe mama Irisei și aceasta lucrează în domeniul medical, fiind asistentă principală la secția UPU a spitalului din Câmpulung Muscel. Mai are o fată, care acum e studentă în București.

Mesajul lui Ciolacu după ce fiul a devenit student la medicină

„Toată munca, nopțile nedormite și emoțiile ultimelor săptămâni și-au arătat azi roadele: Filip a intrat la Medicina. Sunt tare mândru de tine, fiule! Sunt convins că o să ajungi un medic bun, pentru că medicina înseamnă în primul rând a iubi oamenii. Iar tu ai o inimă mare”, a fost mesajul lui Marcel Ciolacu pentru fiul lui, după ce acesta a intrat la facultate.

De asemenea, Ciolacu a spus și motivul pentru care Filip nu a vrut să studieze în Capitală. „Fiul meu nu a vrut să facă medicina la Bucureşti. A zis că dacă vine aici, o să stau pe capul lui. L-am convins să nu se ducă la Cluj. S-a dus la Constanţa. Tot e un drum”, a mărturisit Marcel Ciolacu în urmă cu ceva timp.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre