Simona Ionescu / Redactor Șef

Monica Anghel vorbește despre problemele din căsnicie. Nu a vrut să-și schimbe numele

Monica Anghel vorbește despre problemele din căsnicie. Nu a vrut să-și schimbe numele
În 2010, Monica Anghel și-a găsit fericirea în brațele lui Marian Caraivan. S-a căsătorit, are un copil minunat, însă în orice relație există și suișuri și coborâșuri.

A suferit mult după prima căsnicie eșuată, dar când l-a cunoscut pe Marian Caraivan, Monica Anghel a înțeles că e bărbatul de care are nevoie.

Monica Anghel vorbește despre problemele din căsnicie. „Deciziile nu se iau niciodată la nervi…”

Sunt rare momentele în care Monica Anghel, una dintre cele mai apreciate și iubite artiste de la noi își pune sufletul pe tavă. Chiar dacă are o căsnicie frumoasă, ea spune că a avut destule impasuri. Norocul ei a fost că știe să se calmeze și să nu ia nici un fel de decizii în momentul în care e nervoasă, pentru că ar face o mare greșeală. Pe de altă parte, artista menționează că nu s-a pus niciodată problema divorțului.

„Trebuie să stai, să respiri, să te relaxezi, lași umerii jos și apoi vezi ce e de făcut ca să îndrepți lucrurile”

‘’Impas există în orice familie, cine spune contrariul înseamnă că nu are multe în comun cu partenerul. Important e ca într-o familie să treci peste lucrurile care se ivesc. Poți să treci cu înțelegere, înțelepciune, calm. Deciziile nu se iau niciodată la nervi, faci cea mai mare greșeală.

Trebuie să stai, să respiri, să te relaxezi, lași umerii jos și apoi vezi ce e de făcut ca să îndrepți lucrurile. Nimic nu e simplu pe lumea asta, este greu să trăiești și de unul singur, darmite în doi. În toate relațiile, că este căsnicie sau prietenie, ca să dureze în timp trebuie să iei lucrurile cu răbdare, echilibru. Nu s-a pus problema de o despărțire între noi’’, a mai spus aceasta.

De ce nu și-a schimbat numele

Multă lume se întreabă de ce după atâția ani de căsnicie vedeta nu a trecut pe numele soțului. Monica Anghel susține că nu a făcut acest pas pentru că ar fi durat foarte mult să-și schimbe toate actele. „Mi-am păstrat numele, pentru că trebuia să schimb toate actele și a fost mai simplu așa”, a declarat Monica Anghel pentru Viva.

Sursă foto: facebook

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre