Simona Ionescu / Redactor Șef

Monica Bârlădeanu, nuntă cu emoții infinite. Bruneta a strălucit la propriu. Foto

Monica Bârlădeanu, nuntă cu emoții infinite. Bruneta a strălucit la propriu. Foto
Sâmbătă, 26 august 2023 a fost zi de „foc” pentru Monica Bârlădeanu și familia vedetei. A fost o nuntă ca în povești, iar superba actriță a fost în centrul atenției.

Monica Bârlădeanu a așteptat cu sufletul la gură nunta fratelui său și a avut grijă chiar și la cel mai mic detaliu. Vedeta, care-și ține la curent fanii cu tot ce face, n-a ratat ocazia să nu posteze primele fotografii de la marele eveniment.

Ce rochie a purtat Monica Bârlădeanu

Pentru unul dintre cele mai frumoase momente din viață, Monica Bârlădeanu a optat pentru o ținută care i-a venit perfect și a arătat ca o vedetă de pe covorul roșu. Artista a optat pentru o bluză neagră cu un umăr gol și o fustă aurie, cu franjuri, la care a asortat o pereche superbă de pantofi galbeni.

Monica Bârlădeanu la nunta fratelui, alături de mama sa

N-a lipsit nici superba brățară pe care Monica a lăudat-o cu doar câteva zile în urmă. „Am cumpărat brățara asta superbă dintr-un impuls de moment, în aeroport la Atena parcă. Argint brushed, placat cu aur. N-am purtat-o ani de zile. Am redescoperit-o aseară, când căutam în trusă accesorii aurii și acum efectiv mor după ea”, le-a spus Monica fanilor.

„Mi-am văzut frățiorul super emoționat”

Și pentru cununia civilă, Monica a ales o ținută perfectă, e vorba de o rochiță cu motive tradiționale, pentru care a fost apreciată. În ceea ce-l privește pe mire, acesta a optat și la cununia civilă pentru un costum negru cu o cămașă neagră, respectiv albă. Soacra mare, care se ține foarte bine a fost extrem de frumoasă, dar și plină de emoții, iar fanii i-au spus Monicăi că par două surori… „Wedding weekend în familia Bârlădeanu, așa că vă spamez cu poze de la nuntă.

Monica Bârlădeanu, la cununia civilă a fratelui

Sunt în drum spre petrecere acum, însă las aici câteva imagini de mai devreme, de la slujba religioasă. Mi-am văzut frățiorul super emoționat, încercând să trăiască și lăuntric, în sufletul lui, fiecare clipă. Cristina, superbă, strălucind de bucurie. Mai vin și mâine cu filmulețe și momente faine. Deocamdata bag un pic de stretching că am de gând să rup podelele, moldavian style. Lovee”, a fost mesajul transmis de Monica Bârlădeanu.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre