Monica Bellucci s-a îndrăgostit la 58 de ani. Cine e bărbatul, o altă vedetă a cinematografiei

Monica Bellucci s-a îndrăgostit la 58 de ani. Cine e bărbatul, o altă vedetă a cinematografiei
Dragostea plutește în aer pentru Monica Bellucci și Tim Burton. După luni de speculații, actrița italiană a confirmat, în sfârșit, că se întâlnește cu regizorul din „Beetlejuice”.

Deși cei doi sunt prieteni de mai bine de 15 ani, s-a zvonit că au început să se întâlnească după Festivalul de Film Lumière din Lyon, Franța, în octombrie 2022.

Monica Bellucci a recunoscut că-l iubește pe Tim, îl respectă, iar una dintre aceste povești se întâmplă odată în viață. „Ce pot să spun… mă bucur că l-am întâlnit pe bărbat, în primul rând. Este una dintre acele întâlniri care se întâmplă rar în viață … iar acum începe o altă aventură. Îl iubesc pe Tim. Și am un mare respect pentru Tim Burton”, a mărturisit frumoasa Monica Bellucci pentru Elle France.

Monica și Tim, îndrăgostiți ca doi adolescenți

Cei doi se află la Londra pentru filmări

Actrița din „Matrix Reloaded”, în vârstă de 58 de ani, a fost selectată să joace în ”Beetlejuice 2”, care va fi regizat de Burton, în vârstă de 64 de ani. Cuplul se află în prezent, la Londra, pentru filmarea comediei fantastice. „Iubesc această lume de vis în care monștrii sunt amabili, ca și cum am putea transforma aspectele noastre întunecate în ceva luminos, iertător. Filmele lui Tim Burton vorbesc mult despre asta”, a mai spus Monica Bellucci.

Monica a recunoscut: Îl iubesc

Cei doi și-au confirmat idila în februarie

Regizorul și actrița și-au confirmat prima dată idila în februarie, când au fost văzuți sărutându-se în timp ce se plimbau de Ziua Îndrăgostiților, în Santa Monica, California. După ce s-au sărutat, el a fost văzut cum o cuprinde cu brațul în timp ce intrau într-un restaurant.

Cei doi se cunosc de mai bine de 15 ani, dar se crede că au început povestea de iubirea după Festivalul de Film Lumière din Lyon, Franța, în octombrie 2022. Monica a fost la acest eveniment ca invitat de onoare și i-a înmânat lui Burton premiul Lumière pentru întreaga carieră. Publicația franceză Paris Match a spus atunci că cei doi „s-au apropiat”.

Burton și Helena Bonham Carter s-au despărțit în 2014, după 13 ani de relație. Ei au în comun un fiu și o fiică.

Burton s-a iubit cu Helena Bonham Carter

Tim Burton a avut o relație de iubire cu Helena Bonham Carter, de care s-a despărțit în 2014, după 13 ani de relație. Din iubirea lor au venit pe lume Billy, în vârstă de 19 ani, și frumoasa Nell, în vârstă de 15 ani. Cei doi s-au întâlnit pentru prima dată pe platoul de filmare al peliculei „Planeta maimuțelor”, în 2001.

De atunci, Burton și Carter au colaborat la mai multe filme împreună, printre care „Alice în Țara Minunilor”, „Charlie și Fabrica de Ciocolată” și „Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street”. La rândul său, Monica a fost căsătorită cu Vincent Cassel din 1999 până în 2013. Ea a mai avut o relație cu artistul Nicolas Lefebvre, dar s-au despărțit în 2019. Artista și starul din „Black Swan”, au împreună două fiice, Deva de 18 ani, și Léonie de 13 ani.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre