Simona Ionescu / Redactor Șef

Monica Tatoiu plătește pentru păcatele din tinerețe. Poartă în suflet o durere imensă

Monica Tatoiu plătește pentru păcatele din tinerețe. Poartă în suflet o durere imensă
La 66 de ani, Monica Tatoiu are tot ce-și poate dori o femeie, însă are o povară pe suflet pe care o va duce toată viața.

Totul, spune afacerista, a pornit din momentul în care medicii i-au spus că nu poate rămâne însărcinată, dar Dumnezeu a făcut o minune.

Vedeta spune că s-a în tot felul de biserici și mănăstiri, s-a rugat foarte mult și în final dorința i-a fost îndeplinită. A rămas însărcinată și în anul 1994 a adus pe lume un băiat. Din nefericire, copilul s-a născut cu probleme de sănătate, dar Monica Tatoiu spune că a făcut un legământ cu Dumnezeu și bebelușul s-a însănătoșit ca prin minune.

„M-am rugat și am rămas gravidă în ’93, în iunie. Toți ziceau că nu se poate”

„Am o mare problemă cu fiul meu, pentru că l-am dus în biserică de când era… câteva luni avea, la toate Învierile. De doi ani de zile eu merg și la biserica catolică de Crăciun. El s-a născut ca urmare a rugăciunii mele. Eu nu puteam să fac copii.

M-am rugat în ’92: Doamne, ajută-mă să las ceva în urma mea! Când am închis ușa și m-am dus la Sfântul Iosif la slujbă, în noaptea de Crăciun, am avut senzația de gol în spatele meu. M-am rugat și am rămas gravidă în ’93, în iunie. Toți ziceau că nu se poate.

Marea durere a Monicăi Tatoiu

„A doua zi copilul era perfect. Nu avea un plămân, nu îi funcționa. L-am dus la biserică”

În ’94 s-a născut Victoraș. S-a născut înainte de vreme, din tâmpenia mea. M-am rugat în noaptea aia la Dumnezeu. Doctorii mi-au zis ‘mai faceți altul, eu știam că nu se mai poate. Și atunci am făcut eu un legământ cu Dumnezeu, să renunț la niște lucruri și să-mi dedic viața lui Dumnezeu și oamenilor din jurul meu, să fac bine. A doua zi copilul era perfect. Nu avea un plămân, nu îi funcționa. L-am dus la biserică”, a povestit Monica Tatoiu pentru Ego.

Născut dintr-o minune, fiul Monicăi Tatoiu nu crede în Dumnezeu

Mare durere a Monicăi Tatoiu e faptul că, deși a fost mâna lui Dumnezeu, băiatul ei nu crede în Dumnezeu și acest lucru o doare cumplit, dar nu are cum să-l schimbe. „Acum doi ani: „nu pot să cred într-un om cu barbă, dă-mi ceva palpabil”. I-am explicat, Dumnezeu este iubire, este energie, atâta timp cât îl simți… nu e un om cu barbă. Zice ”nu cred decât în știință”.

„Înseamnă că, la un moment dat în viața mea, am făcut niște prostii și plătesc”

Este cinic de nu se poate. E singura mea greșeală, pe care nu știu să o repar. Se spune așa: rugăciunile părinților sunt temelia caselor copiilor. Și atunci eu, înseamnă că, la un moment dat în viața mea, am făcut niște prostii și plătesc”, a explicat fosta femeie de afaceri.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre