Monstrul a recunoscut crima! Fetița ucisă și ascunsă în lada patului a fost omorâtă ca într-un film de groază

Monstrul a recunoscut crima! Fetița ucisă și ascunsă în lada patului a fost omorâtă ca într-un film de groază
Marcel Sebuc, concubinul mamei, a ucis-o pe copila în vâstă de 12 ani și i-a asuns cadavrul în lada patului, și-a recunoscut odioasa crimă.

„Marcel Șebuc a recunoscut crima. A detaliat că fata, Ana Maria, l-a lovit, iar acesta a ripostat. A lovit-o peste față apoi s-a dezechilibrat și s-a lovit de cadă.

S-a speriat și a strangulat-o cu un șiret

Din lovitura suferită, aceasta a început să sângereze pe gură, iar el „s-a speriat”, a luat un șiret și a stragulat-o.
A curățat casa apoi a pus cadavrul în saci și l-a pus sub pat.
A luat apoi bijuteriile fetei și le-a amanentat.”, a declarat avocatul Cuculis.

„În opinia mea Marcel Șerbuc minte și încearcă să scape cu „lovituri cauzatoare de moarte”, și nu „omor”.
Audierea este în desfășurare”, a mai spus avocatul.

A acoperit mama fetei gestul iubitului său?

Cadavrul fetei a fost găsit de proprietarul apartamentului în care Șerbuc stătea cu chirie. Vecinii l-au contactat și s-au plâns de mirosul puternic simțit pe holul blocului, din locuința acestuia. Anchetatorii au găsit cadavrul înfășurat în sac din plastic și însedat în lada de la pat.

După crimă, mama fetei, Simona Monica Iftimovici, a plecat în Spania, de unde a fost chemată de anchetatori, pentru a fi audiată, după găsirea trupului fiicei sale.

Șerbuc, ajuns în Olanda după crimă, a fost arestat în lipsă și căutat în baza unui mandat european. După ce autoritățile olandeze l-au depistat, criminalul a fost plasat în arest, unde a stat până când judecătorii din Olanda au decis extrădarea lui în România.

Anchetatorii încearcă acum să afle cât de implicată a fost mama fetei în această nenorocire. Tatăl biologic al fetiței ucise a spus de la bun început că niciunul dintre cei doi nu e nevinovat.

Cadavrul a fost descoperit după 3 săptămâni, în timp ce tatăl o căuta disperat

Fetița a fost ucisă cu mai bine de trei săptămâni înainte să fie găsită, spun anchetatorii, iar tatăl fetei, Vasile Constantin, suspecta, înainte ca trupul ei să fie găsit, că Ana Maria ar fi fost răpită de concubinul mamei sale, Marcel Șerbuc.

Șerbuc trăia mai mult prin străinătate, unde a lucrat în construcții. Alături de el muncea și mama victimei, Simona Monica Iftimovici. Copila era în custodia tatălui, însă de fiecare dată când aceasta venea în țară, bărbatul accepta ca micuța să meargă să petreacă timp cu femeia care i-a dat viață. La fel s-a întâmplat și anul acesta, în preajma Paștelui.

Mama și concubinul au părăsit țara imediat după crimă

Deși femeia a negat în fața anchetatorilor că ar fi știut de odioasa crimă, mama a plecat „relaxată”, alături de concubinul său, din țară imediat după crimă.

 

 

 

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre