Gospodinele se întrec în a face cele mai bune fursecuri în cinstea lui Moș Crăciun. Aceste trucuri vă vor fi de mare ajutor.
Moș Crăciun „trage” la cele mai bune fursecuri. Trucuri ca să vă iasă fragede
Nu există Crăciun fără brad și mese îmbelșugate, dar nici Moș Crăciun care să vină fără să-și mănânce fursecurile lăsate pe masă. Cum să-l facem pe bătrânul simpatic să se lingă pe degete? Folosindu-ne de câteva trucuri pentru ca prăjiturile să iasă fragede și apetisante.
Amestecați bine untul și zahărul
Dacă vreți ca fursecurile să se topească în gură, un truc de la bunici spune că trebuie să amestecați cât mai bine cu putință zahărul cu untul. Aveți grijă să omogenizați cât mai bine, pentru ca amestecul să fie pufos. Dacă veți topi zahărul în unt, aluatul va fi mult mai aerat și se va coace uniform, este de părere Aisha Momaney, patiser șef în Washington.
Aluatul se va păstra doar la congelator
Pentru a fi invidiați pentru fursecurile obținute, aluatul trebuie neapărat ținut la congelator. Niciodată nu se va pune în tavă după ce l-ați făcut, pentru că nu veți face un preparat de care să fiți mulțumiți. Dacă aluatul nu este rece, atunci se va coace foarte repede și vă veți trezi cu fursecurile tari. În consecință, aluatul trebuie să stea la congelator cel puțin o jumătate de oră.
Nu trebuie să aibă o consistență cremoasă
Mare atenție și la cât de mult mixați aluatul, pentru că acesta nu trebuie să fie fin și cremos. Specialiștii susțin că odată ce va fi mixat o perioadă mai lungă, fursecurile se vor umfla, iar când le veți scoate din cuptor se vor lăsa și nu vor mai avea un aspect frumos. Dacă veți ține cont de toate aceste sfaturi ale patiserilor, veți reuși să aveți pe mese cele mai bune fursecuri și Moș Crăciun, impresionat, va lăsa cele mai bune cadouri.
Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Ne puteți urmări și pe Google News sau pe pagina noastră de Facebook