Simona Ionescu / Redactor Șef

Moștenitoarea unui miliardar, dispărută fără urmă. Tânăra răpită parcă a intrat în pământ, iar familia oferă o recompensă uriașă celui care o găsește

Moștenitoarea unui miliardar, dispărută fără urmă. Tânăra răpită parcă a intrat în pământ, iar familia oferă o recompensă uriașă celui care o găsește
De aproape o săptămână, moștenitoarea unui miliardar este de negăsit. Femeia a fost răpită în timp ce făcea jogging în SUA, iar autoritățile i-au pierdut urma. Un suspect a fost arestat în acest caz.

Eliza Fletcher, în vârstă de 34 de ani, din Memphis, statul american Tennessee, a fost luată pe sus vineri, 2 septembrie, de un bărbat și forțată să urce într-un SUV negru.

Update: Trupul neinsufletit al femeii a fost gasit, au anuntat autoritatile marti seara. Exista indicii clare ca e vorba despre o crima.

De profesie educatoare, ea este nepoata omului de afaceri Joseph Orgill III, un antreprenor care a creat Orgill inc, „cel mai mare distribuitor independent de hardware din lume”, relatează New York Post.

Conform poliției americane, Fletcher a fost abordată de un bărbat în timp ce făcea jogging. În sprijinul acestei afirmații vin probele găsite la fața locului.

Ofițerii care au găsit sandalele victimei au identificat pe acestea ADN-ul lui Cleotha Abston, în vârstă de 38 de ani, care a și fost arestat.

Suspectul arestat nu a făcut nicio declarație

Deși a fost trimis după gratii, suspectul nu a oferit nicio informație despre Eliza Fletcher. El tocmai fusese eliberat din închisoare după ce a executat o pedeapsă pentru răpirea unui avocat. În acest caz, Abston l-a obligat să retragă bani din contul său și să-i predea lui. Bărbatul se află acum în închisoare sub acuzația de răpire și falsificare de probe.

Pentru a încerca să dea de urma femeii, familia lui Fletcher a oferit o recompensă de 50.000 de dolari, în speranța că oricine are indicii despre răpire ar putea anunța autoritățile.

„Credem că cineva știe ce s-a întâmplat și poate ajuta”, a explicat unchiul femeii. Eliza Fletcher este moștenitoarea unei averi impresionante. Potrivit sursei citate, familia ei are afaceri de 3,3 miliarde de dolari și se află pe locul 143 în clasamentul Forbes al celor mai mari companii private din SUA.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre