Simona Ionescu / Redactor Șef

Motivul pentru care Andreea Esca nu a mai fost văzută la Pro TV. Se adeveresc zvonurile

Motivul pentru care Andreea Esca nu a mai fost văzută la Pro TV. Se adeveresc zvonurile
Andreea Esca caută cele mai bune soluții pentru a scăpa de o situație grea pe care o traversează acum. Emblema ProTV-ului, Andreea Esca, trece prin momente dificile.

Una dintre cele mai bune prezentatoare ale României, Andreea Esca a fost nevoită să se oprească pentru o perioadă din a prezenta știrile. Motivul este unul bine întemeiat, pentru că vedeta are probleme mari cu vocea. În încercarea disperată de a reuși să scape de răceală, Esca spune că încearcă toate metodele naturiste pe care i le spune familia sau prietenii.

„Și aștept să-mi revină vocea de privighetoare”

„Mama: ia, dragă, medicamente, termină cu prostiile. Prietenii de tip ‘pe vechi’: fă o baie cu sare din aia grunjoasă! Prietenii hipsteri: mai bine o baie cu ghimbir! Eu: Am luat medicamentele, am pus sare și ghimbir în cadă … Și aștept să-mi revină vocea de privighetoare”, le-a explicat Andreea Esca fanilor ei, potrivit Viva.

Câți bani face vedeta din afara televiziunii

De ani buni, cârcotașii vor să afle care e venitul lunar al artistei. Și-au dat cu părerea unii și alții, dar adevărul nu l-a aflat nimeni. Potrivit datelor oficiale oferite de Ministerul Finanțelor, cei doi ar fi câștigat anul trecut în jur de 260.000 de euro.

Vedeta ProTV are o firmă pe numele ei care se ocupă nu doar de programe de televiziune, dar și de producție cinematografică și video. De asemenea, alături de soțul ei, Esca mai e asociată în două firme. Una dintre aceste firme oferă spații de cazare în Sibiu, la Porumbacu de Sus.

Cum a intrat în televiziune

Recent, Andreea Esca a postat câteva fotografii din urmă cu 30 de ani, când abia intrase în televiziune. Schimbarea e radicală. La începuturile sale, aceasta avea lung și șaten, iar în timp prezentatoarea a suferit o schimbare radicală.  „Și înainte să plec mă contactase cineva de la Canal 31, Pro Tv-ul de acum. Era atunci un canal de sport. Îmi spuneau că o să aibă un jurnal gen EuroNews și noi o să punem vocea pe texte.

Nu eram foarte sigură dacă vreau să mă duc, pentru că nu era nimic clar. Era iarna lui 1994. Fiecare din grupul de 10 jurnaliști venea din diverse colțuri ale lumii după ce câștigaserăm burse de perfecționare în media. Toți eram avizi să mâncăm televiziune pe pâine, acasă la mama știrilor”, povestește Andreea Esca în cartea autobiografică „Ce-am făcut când am tăcut”.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre